Used Forklifts Komatsu

274 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Вилушкар на Плин Komatsu FG 25 HT-16R /23369/

Вилушкар на Плин Komatsu FG 25 HT-16R /23369/

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.542

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.650 mm

Цена

7.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Дизел вилушкари Komatsu FD 70-7

Дизел вилушкари Komatsu FD 70-7

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

9.215

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Komatsu FD25T-14

Дизел вилушкари Komatsu FD25T-14

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.110

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

5.092 EUR

L30 6UZ Liverpool Велика Британија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Komatsu FD60-6

Дизел вилушкари Komatsu FD60-6

ГНП (Година на производство)

1995

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.233

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Komatsu MWS14F-1R

Рачен стакер Komatsu MWS14F-1R

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

5.167

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

2.985 mm

Цена

На барање

14974 Ludwigsfelde Германија
Детали
Нов
други Komatsu FB15M 2

други Komatsu FB15M 2

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.780

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

700 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Komatsu FD25 7

Дизел вилушкари Komatsu FD25 7

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.902

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

1.500 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Komatsu FD25T-12

Дизел вилушкари Komatsu FD25T-12

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.418

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Komatsu FD20T-14

Дизел вилушкари Komatsu FD20T-14

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.055

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Komatsu FD 15-1

Дизел вилушкари Komatsu FD 15-1

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

3.500 EUR

59423 Unna Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Komatsu FB15-12

Електричен - 4 тркала Komatsu FB15-12

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.000

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

3.000 EUR

LV1013 riga Латвија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Komatsu FB08-1

Електричен - 4 тркала Komatsu FB08-1

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

800 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

2.100 EUR

2921 LB Krimpen a/d IJssel Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Komatsu FB13

Електричен- 3 тркала Komatsu FB13

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.300 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

5.950 EUR

6673 DM Andelst Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Komatsu FB20M-R2

Електричен- 3 тркала Komatsu FB20M-R2

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.097

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.400 mm

Цена

На барање

2921 LB Krimpen a/d IJssel Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Komatsu MWS14F-1R

Рачен стакер Komatsu MWS14F-1R

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

730

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

2.900 mm

Цена

4.900 EUR

14057 Berlin Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Komatsu FG 20 HT-12 /22318/

Вилушкар на Плин Komatsu FG 20 HT-12 /22318/

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

11.963

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

5.200 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Komatsu FB18M-2R

Електричен- 3 тркала Komatsu FB18M-2R

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.784

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.450 mm

Цена

На барање

14974 Ludwigsfelde Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Komatsu FB15-2R

Електричен - 4 тркала Komatsu FB15-2R

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.326

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.470 mm

Цена

2.546 EUR

DE6 3AD Ashbourne Велика Британија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Komatsu FD 30 T-16 /18741/

Дизел вилушкари Komatsu FD 30 T-16 /18741/

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.892

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

8.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен палетар Komatsu MWP18-1R

Електричен палетар Komatsu MWP18-1R

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.011

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

990 EUR

62-052 Komorniki /k Poznania Полска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Komatsu FG25HT-17

Вилушкар на Плин Komatsu FG25HT-17

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.370

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

10.500 EUR

8740 Oostrozebeke Белгија
Детали