Used Forklifts Kalmar

424 Машини for sale As of: 23.07.2018


Нов
Вилушкар на Плин Kalmar GCD60-6CH
Вилушкар на Плин
Kalmar GCD60-6CH
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.978

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

10.500 EUR

7760 Molenbaix Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCD55-6
Дизел вилушкари
Kalmar DCD55-6
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

15.269

Капацитет

5.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Трактор за терминал Kalmar TR618i 4x4 RoRo
Трактор за терминал
Kalmar TR618i 4x4 RoRo
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

8.820

Капацитет

25.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

49.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Трактор за терминал Kalmar TR618i 4x4 RoRo
Трактор за терминал
Kalmar TR618i 4x4 RoRo
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

10.050

Капацитет

25.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

49.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Стакер основа Kalmar DCD80-6 DIESEL FORKLIFT TRUCK 5,5MTS (STILL,TOYOTA)
Стакер основа
Kalmar DCD80-6 DIESEL FORKLIFT TRUCK 5,5MTS (STILL,TOYOTA)
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.383

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

15.900 EUR

43500 El Puntal Шпанија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF100-54S6
Регален вилушкар
Kalmar DRF100-54S6
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

9.800

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

16.100 mm

Цена

1 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE160-12
Дизел вилушкари
Kalmar DCE160-12
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.500

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

59.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCD160-12
Дизел вилушкари
Kalmar DCD160-12
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

19.564

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

3.630 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF450-75S6XS
Регален вилушкар
Kalmar DRF450-75S6XS
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

3762 ER Soest Холандија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRG450-65S5
Регален вилушкар
Kalmar DRG450-65S5
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

3762 ER Soest Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE 120-12 Kompakt
Дизел вилушкари
Kalmar DCE 120-12 Kompakt
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.201

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

77.900 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Регален вилушкар Kalmar DRF450-60S5
Регален вилушкар
Kalmar DRF450-60S5
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

12.265

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

15.100 mm

Цена

1 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE 160-12
Дизел вилушкари
Kalmar DCE 160-12
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

36054 Montebello Vicentino (VI) Италија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE70-6
Дизел вилушкари
Kalmar DCE70-6
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

11.098

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE70-6
Дизел вилушкари
Kalmar DCE70-6
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

10.957

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE90-6L
Дизел вилушкари
Kalmar DCE90-6L
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.799

Капацитет

9.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE 160-12
Дизел вилушкари
Kalmar DCE 160-12
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.412

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

69.800 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE 160-12 - Vollfreihub
Дизел вилушкари
Kalmar DCE 160-12 - Vollfreihub
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

10.184

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

109.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCG 100-12
Дизел вилушкари
Kalmar DCG 100-12
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.900

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

На барање

93083 Obertraubling Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCG160-12
Дизел вилушкари
Kalmar DCG160-12
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.900

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

93083 Obertraubling Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCE80-6
Дизел вилушкари
Kalmar DCE80-6
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

14.331

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

12.263 EUR

WA8 8FZ Widnes Велика Британија
Детали