Used Forklifts Jungheinrich

500 Машини for sale As of: 26.09.2018


Нов
Регален палетар Jungheinrich ETV 112

Регален палетар Jungheinrich ETV 112

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Регален палетар Jungheinrich ETV 214

Регален палетар Jungheinrich ETV 214

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.710

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

5.600 mm

Цена

17.900 EUR

2345 Brunn am Gebirge Аустрија
Детали
Нов
Регален палетар Jungheinrich ETV 320 // HH 10.520 mm / FH 3.470 mm / Triplex

Регален палетар Jungheinrich ETV 320 // HH 10.520 mm / FH 3.470 mm / Triplex

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

14.176

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

10.520 mm

Цена

7.500 EUR

40233 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG20AK

Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG20AK

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.929

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.100 mm

Цена

На барање

42929 Wermelskirchen Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG 430  GE115-650DZ

Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG 430 GE115-650DZ

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.898

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Jungheinrich DFG 425

Дизел вилушкари Jungheinrich DFG 425

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.629

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG 425 k /16888/

Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG 425 k /16888/

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.930

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

1.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG 430 S /21060/

Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG 430 S /21060/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

13.837

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

3.500 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Регален палетар Jungheinrich ETM214

Регален палетар Jungheinrich ETM214

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.469

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

5.032 EUR

WA8 8FZ Widnes Велика Британија
Детали
Нов
Електричен палетар Jungheinrich EJG208

Електричен палетар Jungheinrich EJG208

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1

Капацитет

800 kg

Висина на дигање

2.500 mm

Цена

1.956 EUR

WA8 8FZ Widnes Велика Британија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG316S

Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG316S

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.693

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

7.268 EUR

WA8 8FZ Widnes Велика Британија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG 430 S /22574/

Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG 430 S /22574/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.268

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

6.700 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Регален палетар Jungheinrich ETV - C - 16

Регален палетар Jungheinrich ETV - C - 16

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.511

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

7.100 mm

Цена

16.000 EUR

31050 Povegliano (TV) Италија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Jungheinrich DFG 540 /22577/

Дизел вилушкари Jungheinrich DFG 540 /22577/

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.110

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

6.800 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Регален палетар Jungheinrich ETV214

Регален палетар Jungheinrich ETV214

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.000

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

15.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Регален палетар Jungheinrich ETV214

Регален палетар Jungheinrich ETV214

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.593

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

15.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Jungheinrich EFG  220

Електричен- 3 тркала Jungheinrich EFG 220

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.210

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

DK-6800 Varde Данска
Детали
Нов
Регален палетар Jungheinrich ETV114

Регален палетар Jungheinrich ETV114

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.768

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

На барање

88356 Ostrach Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG 316 S

Вилушкар на Плин Jungheinrich TFG 316 S

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.935

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.600 mm

Цена

10.900 EUR

79539 Lörrach Германија
Детали
Нов
Влекач Jungheinrich EZS 350

Влекач Jungheinrich EZS 350

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.039

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Регален палетар Jungheinrich ETV 216GNE115-1025DZ

Регален палетар Jungheinrich ETV 216GNE115-1025DZ

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

13.661

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

10.250 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали