Used Forklifts JLG

95 Машини for sale As of: 21.07.2018


Нов
други JLG 20SFS80D3 Lift Pod
други
JLG 20SFS80D3 Lift Pod
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

150 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
други JLG Toucan Du0
други
JLG Toucan Du0
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

150 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

4191 MS Geldermalsen Холандија
Детали
Нов
други JLG E300AJP
други
JLG E300AJP
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

827

Капацитет

230 kg

Висина на дигање

12.500 mm

Цена

21.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Трактор за терминал JLG 1930ES
Трактор за терминал
JLG 1930ES
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

458

Капацитет

230 kg

Висина на дигање

7.720 mm

Цена

На барање

DK-6800 Varde Данска
Детали
Нов
други JLG Toucan Duo
други
JLG Toucan Duo
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

150 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

4191 MS Geldermalsen Холандија
Детали
Нов
други JLG Toucann Duo
други
JLG Toucann Duo
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

150 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

4191 MS Geldermalsen Холандија
Детали
Нов
други JLG 10MSP
други
JLG 10MSP
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

275 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
други JLG 10MSP
други
JLG 10MSP
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

991

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

6.500 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
други JLG 10MSP
други
JLG 10MSP
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.037

Капацитет

275 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

5.800 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JLG 3513
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JLG 3513
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

2.534

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

13.000 mm

Цена

24.500 EUR

CZ-410 02 Lovosice Чешка Република
Детали
други JLG JLG2646ES
други
JLG JLG2646ES
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

450 kg

Висина на дигање

7.920 mm

Цена

На барање

62-052 Komorniki /k Poznania Полска
Детали
други JLG TOUCAN DUO
други
JLG TOUCAN DUO
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

130 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
други JLG TOUCAN DUO
други
JLG TOUCAN DUO
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
други JLG E 400 AJPN
други
JLG E 400 AJPN
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

343

Капацитет

230 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

49.900 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
други JLG TOUCAN 12E PLUS
други
JLG TOUCAN 12E PLUS
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

50

Капацитет

200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

42.900 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
други JLG M 400 AJP
други
JLG M 400 AJP
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

421

Капацитет

230 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

49.680 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
други JLG 3248/10RS
други
JLG 3248/10RS
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

68

Капацитет

320 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

15.330 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
други JLG 3248/10RS
други
JLG 3248/10RS
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

169

Капацитет

320 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

14.170 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
други JLG TOUCAN 10E
други
JLG TOUCAN 10E
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

62

Капацитет

200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

23.900 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
други JLG 3248/10RS
други
JLG 3248/10RS
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

32

Капацитет

320 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

14.950 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
други JLG 1932/6RS
други
JLG 1932/6RS
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

156

Капацитет

230 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

8.980 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали