Used Forklifts JCB

135 Машини for sale As of: 21.05.2018


Вилушкар за груб терен JCB 550-80
Вилушкар за груб терен
JCB 550-80
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

8.000 mm

Цена

На барање

L30 6UZ Liverpool Велика Британија
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB 535-95
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB 535-95
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

76

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

9.500 mm

Цена

62.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB TLT35 4x4
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB TLT35 4x4
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.350 mm

Цена

62.000 EUR

48308 Senden Германија
Детали
други JCB 406 T4
други
JCB 406 T4
ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

48619 Heek Германија
Детали
Дизел вилушкари JCB TLT30  Russfilter
Дизел вилушкари
JCB TLT30 Russfilter
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

1.875

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

24.950 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB TLT 30D 4X4
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB TLT 30D 4X4
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

5.720

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

24.150 EUR

32-031 Mogilany Полска
Детали
Дизел вилушкари JCB 926
Дизел вилушкари
JCB 926
ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.740

Капацитет

2.600 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

6.000 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Вилушкар за груб терен JCB 940
Вилушкар за груб терен
JCB 940
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

На барање

3762 ER Soest Холандија
Детали
други JCB 409 Kompaktlader
други
JCB 409 Kompaktlader
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

3.230 mm

Цена

52.500 EUR

48308 Senden Германија
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB 525-60 HiViz T4
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB 525-60 HiViz T4
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

10

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

36151 Burghaun/Gruben Германија
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB TLT 35D 4x4 / Schaufel & Gabel
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB TLT 35D 4x4 / Schaufel & Gabel
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

30

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

56.890 EUR

36151 Burghaun/Gruben Германија
Детали
Дизел вилушкари JCB TLT 35D 4x4 / Schaufel & Gabel
Дизел вилушкари
JCB TLT 35D 4x4 / Schaufel & Gabel
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

30

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

56.890 EUR

36151 Burghaun/Gruben Германија
Детали
Вилушкар за груб терен JCB 926
Вилушкар за груб терен
JCB 926
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.352

Капацитет

2.600 kg

Висина на дигање

5.460 mm

Цена

22.000 EUR

48619 Heek Германија
Детали
други JCB 48Z-1
други
JCB 48Z-1
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

48619 Heek Германија
Детали
други JCB 8026 CTS
други
JCB 8026 CTS
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

48619 Heek Германија
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB 531-70
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB 531-70
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

1.951

Капацитет

3.100 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

33.900 EUR

96349 Steinwiesen-Neufang Германија
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB 541-70
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB 541-70
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

2.670

Капацитет

4.100 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

44.200 EUR

96349 Steinwiesen-Neufang Германија
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB TLT35
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB TLT35
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

57.240 EUR

48308 Senden Германија
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB TLT35
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB TLT35
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

54.120 EUR

48308 Senden Германија
Детали
други JCB 409 Wheel loader 4x4
други
JCB 409 Wheel loader 4x4
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.475

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

2.550 mm

Цена

31.250 EUR

32-031 Mogilany Полска
Детали
Телескопски носач/Телескопски вилушкар JCB TLT30J
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
JCB TLT30J
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

7.000

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.020 mm

Цена

На барање

4655 Vorchdorf Аустрија
Детали