Used Forklifts Hyundai

184 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Дизел вилушкари Hyundai 50B-7

Дизел вилушкари Hyundai 50B-7

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.114

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyundai 45DS-7

Дизел вилушкари Hyundai 45DS-7

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.100 mm

Цена

На барање

2453 Sommerein Аустрија
Детали
Нов
Регален палетар Hyundai 15 ES

Регален палетар Hyundai 15 ES

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

9.950 EUR

59423 Unna Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Hyundai 20 EP

Рачен стакер Hyundai 20 EP

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

120 mm

Цена

5.410 EUR

59423 Unna Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyundai 80D-9

Дизел вилушкари Hyundai 80D-9

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

75.000 EUR

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyundai HDF25

Дизел вилушкари Hyundai HDF25

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.598

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

7.200 EUR

2921 LB Krimpen a/d IJssel Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyundai 20B-9

Електричен - 4 тркала Hyundai 20B-9

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

На барање

49324 Melle Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyundai 30D-7E

Дизел вилушкари Hyundai 30D-7E

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.248

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

17.950 EUR

59872 Meschede - Calle Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyundai 25B-9

Електричен - 4 тркала Hyundai 25B-9

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

100

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.505 mm

Цена

34.990 EUR

07745 Kahla Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Hyundai 15 EP

Електричен палетар Hyundai 15 EP

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

200 mm

Цена

2.800 EUR

07745 Kahla Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Hyundai 16ET-7N erst 24h

Електричен палетар Hyundai 16ET-7N erst 24h

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

24

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

125 mm

Цена

2.400 EUR

9000 St. Gallen Швајцарија
Детали
Дизел вилушкари Hyundai HDF 45-III

Дизел вилушкари Hyundai HDF 45-III

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

9.562

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Дизел вилушкари Hyundai HDF30-5

Дизел вилушкари Hyundai HDF30-5

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

9.106

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.960 mm

Цена

9.500 EUR

2453 Sommerein Аустрија
Детали
Рачен стакер Hyundai 14MS-7

Рачен стакер Hyundai 14MS-7

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

999

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

3.430 mm

Цена

2.600 EUR

6657 KD Boven-Leeuwen Холандија
Детали
Дизел вилушкари Hyundai 30D-7E

Дизел вилушкари Hyundai 30D-7E

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.356

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

12.900 EUR

59423 Unna Германија
Детали
Вилушкар на Плин Hyundai 30L-7A

Вилушкар на Плин Hyundai 30L-7A

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.900

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

12.800 EUR

44263 Dortmund Германија
Детали
Дизел вилушкари Hyundai 45D-9

Дизел вилушкари Hyundai 45D-9

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

На барање

7860 DK-Balling Данска
Детали
Дизел вилушкари Hyundai 18D-7E

Дизел вилушкари Hyundai 18D-7E

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

3.735 mm

Цена

20.928 EUR

59423 Unna Германија
Детали
Вилушкар на Плин Hyundai 25L-7A

Вилушкар на Плин Hyundai 25L-7A

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.251

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

13.250 EUR

59423 Unna Германија
Детали
Дизел вилушкари Hyundai 25D-9E

Дизел вилушкари Hyundai 25D-9E

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

2453 Sommerein Аустрија
Детали
Дизел вилушкари Hyundai 30D-9E

Дизел вилушкари Hyundai 30D-9E

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

2453 Sommerein Аустрија
Детали