Used Forklifts Hyster

500 Машини for sale As of: 17.07.2018


Нов
Вилушкар на Плин Hyster S 3.00 XL /22527/
Вилушкар на Плин
Hyster S 3.00 XL /22527/
ГНП (Година на производство)

1991

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.618

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

3.800 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H-7.00-FT
Дизел вилушкари
Hyster H-7.00-FT
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.905

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

На барање

4191 MS Geldermalsen Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyster E3.20XN
Електричен - 4 тркала
Hyster E3.20XN
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

13.754

Капацитет

3.200 kg

Висина на дигање

5.200 mm

Цена

На барање

7575 AT Oldenzaal Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H7.0FT
Дизел вилушкари
Hyster H7.0FT
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.310

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

3.560 mm

Цена

22.000 EUR

05-830 Kajetany Полска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Hyster H2.5FT
Вилушкар на Плин
Hyster H2.5FT
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.938

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.250 mm

Цена

На барање

7575 AT Oldenzaal Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H2.5FT
Дизел вилушкари
Hyster H2.5FT
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.634

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

На барање

7575 AT Oldenzaal Холандија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Hyster H1.50XM
Вилушкар на Плин
Hyster H1.50XM
ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.452

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

3.800 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H 3.0 FT /19921/
Дизел вилушкари
Hyster H 3.0 FT /19921/
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.386

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.105 mm

Цена

6.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H3.5FT
Дизел вилушкари
Hyster H3.5FT
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

9.809

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

3.605 mm

Цена

17.200 EUR

20061 Carugate (MI) Италија
Детали
Нов
Регален палетар Hyster R16
Регален палетар
Hyster R16
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

407

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

6.310 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Hyster H2.5XT
Вилушкар на Плин
Hyster H2.5XT
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.950 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Hyster H2.5XT
Вилушкар на Плин
Hyster H2.5XT
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.950 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Hyster J1.8XNT LWB
Електричен- 3 тркала
Hyster J1.8XNT LWB
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Hyster J1.8XNT LWB
Електричен- 3 тркала
Hyster J1.8XNT LWB
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Hyster J1.8XNT LWB
Електричен- 3 тркала
Hyster J1.8XNT LWB
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Hyster J1.8XNT LWB
Електричен- 3 тркала
Hyster J1.8XNT LWB
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H 4.00 XMS-6
Дизел вилушкари
Hyster H 4.00 XMS-6
ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

15.333

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

5.250 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H 3.0XT
Дизел вилушкари
Hyster H 3.0XT
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

280

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.915 mm

Цена

21.500 EUR

83104 Tuntenhausen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H 3.0 FT /22750/
Дизел вилушкари
Hyster H 3.0 FT /22750/
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.134

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.100 mm

Цена

2.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyster J1.6XNT
Електричен - 4 тркала
Hyster J1.6XNT
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.200

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

16.500 EUR

20061 Carugate (MI) Италија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H 18.00-9
Дизел вилушкари
Hyster H 18.00-9
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

52

Капацитет

18.000 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

На барање

45891 Gelsenkirchen Германија
Детали