Used Forklifts Hubtex

64 Машини for sale As of: 17.12.2018


Нов
Четворонасочен регален вилушкар Hubtex MQ 40 - Serie 2125-EL

Четворонасочен регален вилушкар Hubtex MQ 40 - Serie 2125-EL

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

80

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

75.000 EUR

04720 Döbeln Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30 AC

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30 AC

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.152

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

23.800 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ 45 G

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ 45 G

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

528

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

62.200 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex ML 35AC

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex ML 35AC

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.611

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

29.400 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.989

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.030 mm

Цена

39.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ40 - TRIPLEX

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ40 - TRIPLEX

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.769

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

7.650 mm

Цена

33.400 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ45-D TRIPLEX

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ45-D TRIPLEX

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.171

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

33.780 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

16.500

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.940 mm

Цена

24.900 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ30

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

14.400

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.940 mm

Цена

24.900 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Hubtex S40D - TRIPLEX

Страничен утоварувач Hubtex S40D - TRIPLEX

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

702

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

54.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Hubtex S65G

Страничен утоварувач Hubtex S65G

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

13.534

Капацитет

6.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex VD 30

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex VD 30

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.185

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

9.900 EUR

2345 Brunn am Gebirge Аустрија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ 40-D (3050) / nur 551h! / 5.200mm

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ 40-D (3050) / nur 551h! / 5.200mm

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

551

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

5.200 mm

Цена

28.890 EUR

36151 Burghaun/Gruben Германија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ 30 Serie 2007

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ 30 Serie 2007

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.236

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

13.900 EUR

26954 Nordenham Германија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ45D

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex DQ45D

ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.828

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.470 mm

Цена

27.500 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Страничен утоварувач Hubtex S50E (Serie 3530)

Страничен утоварувач Hubtex S50E (Serie 3530)

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.833

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

37.500 EUR

78224 Singen Германија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ90D

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ90D

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.904

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

48.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex ML20AC

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex ML20AC

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.036

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

6.100 mm

Цена

11.500 EUR

2453 Sommerein Аустрија
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Hubtex MDS 27

Четворонасочен регален вилушкар Hubtex MDS 27

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

74

Капацитет

2.700 kg

Висина на дигање

4.050 mm

Цена

18.500 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ 45

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ 45

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.102

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

42.000 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ 20 serie 2120 EL

Четворонасочен страничен утоварувач Hubtex MQ 20 serie 2120 EL

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.417

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

24.950 EUR

3905 NR Veenendaal Холандија
Детали