Used Forklifts Heli

82 Машини for sale As of: 21.05.2018


Дизел вилушкари Heli CPCD80
Дизел вилушкари
Heli CPCD80
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

847

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

5.965 mm

Цена

39.500 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Дизел вилушкари Heli CPCD35 neue H3-Serie
Дизел вилушкари
Heli CPCD35 neue H3-Serie
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

23.500 EUR

88512 Mengen Германија
Детали
Вилушкар на Плин Heli CPOD25H - 1.499Std./Bj.2013/3.500HH
Вилушкар на Плин
Heli CPOD25H - 1.499Std./Bj.2013/3.500HH
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.499

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

6.200 EUR

40625 Düsseldorf Германија
Детали
Вилушкар на Плин Heli CPYD25 H3 Serie
Вилушкар на Плин
Heli CPYD25 H3 Serie
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

17.500 EUR

88512 Mengen Германија
Детали
Електричен - 4 тркала Heli Heli CPD35
Електричен - 4 тркала
Heli Heli CPD35
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.172

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

SK-900 46 Most pri Bratislave Словачка
Детали
Електричен - 4 тркала Heli HFB25
Електричен - 4 тркала
Heli HFB25
ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.100

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

4.507 EUR

L30 6UZ Liverpool Велика Британија
Детали
Дизел вилушкари Heli CPCD25 H3 Serie
Дизел вилушкари
Heli CPCD25 H3 Serie
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

17.950 EUR

88512 Mengen Германија
Детали
Дизел вилушкари Heli CPCD35 neue G2 Serie
Дизел вилушкари
Heli CPCD35 neue G2 Serie
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

24.900 EUR

88512 Mengen Германија
Детали
Дизел вилушкари Heli CPCD35KU
Дизел вилушкари
Heli CPCD35KU
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.647

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

9.950 EUR

59872 Meschede - Calle Германија
Детали
Вилушкар на Плин Heli OPYD2-5
Вилушкар на Плин
Heli OPYD2-5
ГНП (Година на производство)

1989

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Електричен - 4 тркала Heli CPD15SH-GB2
Електричен - 4 тркала
Heli CPD15SH-GB2
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

16.150 EUR

51430 TINQUEUX Франција
Детали
Дизел вилушкари Heli  CPCD70-P1
Дизел вилушкари
Heli CPCD70-P1
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.564

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.650 mm

Цена

25.000 EUR

960 01 Zvolen Словачка
Детали
Дизел вилушкари Heli CPCD 50
Дизел вилушкари
Heli CPCD 50
ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

260

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

2.610 mm

Цена

23.900 EUR

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Регален палетар Heli RT12-16
Регален палетар
Heli RT12-16
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Квадро

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

11.000 mm

Цена

На барање

51430 TINQUEUX Франција
Детали
Електричен - 4 тркала Heli 4-5T
Електричен - 4 тркала
Heli 4-5T
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Квадро

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

1 EUR

51430 TINQUEUX Франција
Детали
Електричен - 4 тркала Heli 2.5t
Електричен - 4 тркала
Heli 2.5t
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

51430 TINQUEUX Франција
Детали
Носач за контејнери Heli 8-9t
Носач за контејнери
Heli 8-9t
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

9.000 kg

Висина на дигање

12.000 mm

Цена

1 EUR

51430 TINQUEUX Франција
Детали
Дизел вилушкари Heli 12-13t
Дизел вилушкари
Heli 12-13t
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

13.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

51430 TINQUEUX Франција
Детали
Носач за контејнери Heli 4-5t container 20 pieds vide
Носач за контејнери
Heli 4-5t container 20 pieds vide
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

12.000 mm

Цена

На барање

51430 TINQUEUX Франција
Детали
Регален вилушкар Heli reach stacker 45t
Регален вилушкар
Heli reach stacker 45t
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

12.000 mm

Цена

1 EUR

51430 TINQUEUX Франција
Детали
Електричен - 4 тркала Heli CPCD18-WS1H
Електричен - 4 тркала
Heli CPCD18-WS1H
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

18.850 EUR

51430 TINQUEUX Франција
Детали