Used Forklifts HC (Hangcha)

253 Машини for sale As of: 17.07.2018


Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF30D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF30D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

20.975 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF25G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF25G
ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.778

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.470 mm

Цена

15.900 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF25G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF25G
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

18.780 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF25G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF25G
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF25G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF25G
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF25G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF25G
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF25D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF25D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF25G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF25G
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

19.600 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF100D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF100D
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.294

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

59.500 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF50G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF50G
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

38.624 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF70D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF70D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

57.293 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF35G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF35G
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

22.607 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF35G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF35G
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

2.462 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) XF30G
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) XF30G
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

21.451 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF30D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF30D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF35D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF35D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

2.392 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF35D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF35D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

23.187 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари HC (Hangcha) XF50D
Дизел вилушкари
HC (Hangcha) XF50D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

41.839 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин HC (Hangcha) CPQD35N-RW11 /22284/
Вилушкар на Плин
HC (Hangcha) CPQD35N-RW11 /22284/
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

16.179

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

4.600 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала HC (Hangcha) A3W18
Електричен- 3 тркала
HC (Hangcha) A3W18
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

20.525 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала HC (Hangcha) A3W18
Електричен- 3 тркала
HC (Hangcha) A3W18
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

21.945 EUR

60300 Senlis Франција
Детали