Used Forklifts Doosan

500 Машини for sale As of: 19.09.2018


Нов
Електричен палетар Doosan LEDH 20

Електричен палетар Doosan LEDH 20

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

500

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

3.300 EUR

21641 Apensen Германија
Детали
Нов
Рачен стакер Doosan LEDS 14

Рачен стакер Doosan LEDS 14

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

4.390 mm

Цена

10.900 EUR

90530 Wendelstein Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Doosan G25E-5

Вилушкар на Плин Doosan G25E-5

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.364

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.730 mm

Цена

7.306 EUR

DE6 3AD Ashbourne Велика Британија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Doosan G25E-5

Вилушкар на Плин Doosan G25E-5

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.060

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.730 mm

Цена

6.463 EUR

DE6 3AD Ashbourne Велика Британија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Doosan D30SC-5

Дизел вилушкари Doosan D30SC-5

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.616

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

7.812 EUR

DE6 3AD Ashbourne Велика Британија
Детали
Нов
Рачен стакер Doosan LEDS 12,5 C

Рачен стакер Doosan LEDS 12,5 C

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

7.000 EUR

1812 RR Alkmaar Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Doosan LEDD 12.5 / 18

Рачен стакер Doosan LEDD 12.5 / 18

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

24

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

1.790 mm

Цена

5.990 EUR

22043 Hamburg Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Doosan B16R-5

Електричен- 3 тркала Doosan B16R-5

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.430

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

8.500 EUR

1812 RR Alkmaar Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Doosan B20X-5

Електричен - 4 тркала Doosan B20X-5

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.320

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

8.500 EUR

1812 RR Alkmaar Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Doosan B20X-5

Електричен - 4 тркала Doosan B20X-5

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.896

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

10.000 EUR

1812 RR Alkmaar Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Doosan B18T-7

Електричен- 3 тркала Doosan B18T-7

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

23.910 EUR

34260 Kaufungen Германија
Детали
Нов
Електричен палетар Doosan LEDS12.5C

Електричен палетар Doosan LEDS12.5C

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.888

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

2.890 mm

Цена

4.500 EUR

5048 AN Tilburg Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар Doosan LEDS12.5C

Електричен палетар Doosan LEDS12.5C

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.315

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

2.890 mm

Цена

4.500 EUR

5048 AN Tilburg Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар Doosan LEDS12.5C

Електричен палетар Doosan LEDS12.5C

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.794

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

2.890 mm

Цена

4.500 EUR

5048 AN Tilburg Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Doosan B15T-5

Електричен- 3 тркала Doosan B15T-5

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.739

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

8.950 EUR

5048 AN Tilburg Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Doosan B-15-T-2

Електричен- 3 тркала Doosan B-15-T-2

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.836

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

4191 MS Geldermalsen Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Doosan D 30 GX-Plus

Дизел вилушкари Doosan D 30 GX-Plus

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

18.400 EUR

30827 Garbsen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Doosan D 30 GX-Plus

Дизел вилушкари Doosan D 30 GX-Plus

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.710 mm

Цена

20.900 EUR

30827 Garbsen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Doosan D 30 GX-Plus

Дизел вилушкари Doosan D 30 GX-Plus

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.710 mm

Цена

19.400 EUR

30827 Garbsen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Doosan G25G

Дизел вилушкари Doosan G25G

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.600

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

5.339 EUR

L30 6UZ Liverpool Велика Британија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Doosan D70S-5

Дизел вилушкари Doosan D70S-5

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

24.154

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

34.800 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали