Used Forklifts Daewoo

77 Машини for sale As of: 25.05.2018


Дизел вилушкари Daewoo D30S-2
Дизел вилушкари
Daewoo D30S-2
ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.950 mm

Цена

На барање

46029 Suzzara - Mantova Италија
Детали
Електричен - 4 тркала Daewoo B 15
Електричен - 4 тркала
Daewoo B 15
ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

3.400 EUR

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Дизел вилушкари Daewoo D25S-3
Дизел вилушкари
Daewoo D25S-3
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

10.776

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.950 mm

Цена

6.136 EUR

05-622 Belsk Duży Полска
Детали
Вилушкар на Плин Daewoo G20S
Вилушкар на Плин
Daewoo G20S
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.356

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

5.500 EUR

8760 Meulebeke Белгија
Детали
Дизел вилушкари Daewoo D30S-3
Дизел вилушкари
Daewoo D30S-3
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

13.900 EUR

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Дизел вилушкари Daewoo D458
Дизел вилушкари
Daewoo D458
ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.379

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

12.500 EUR

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Електричен- 3 тркала Daewoo B18T5
Електричен- 3 тркала
Daewoo B18T5
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

18.714

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

5301 KR Zaltbommel Холандија
Детали
Вилушкар на Плин Daewoo G18S
Вилушкар на Плин
Daewoo G18S
ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.020

Капацитет

1.750 kg

Висина на дигање

3.500 mm

Цена

4.500 EUR

48493 Wettringen Германија
Детали
Дизел вилушкари Daewoo D40S
Дизел вилушкари
Daewoo D40S
ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

13.335

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

7575 AT Oldenzaal Холандија
Детали
Вилушкар на Плин Daewoo G15S-32
Вилушкар на Плин
Daewoo G15S-32
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.367

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

5.750 EUR

8740 Oostrozebeke Белгија
Детали
Електричен - 4 тркала Daewoo B25S-2
Електричен - 4 тркала
Daewoo B25S-2
ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

3.694

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Електричен - 4 тркала Daewoo B20S
Електричен - 4 тркала
Daewoo B20S
ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

14.940

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.950 mm

Цена

8.500 EUR

41011 Campogalliano (MO) Италија
Детали
Дизел вилушкари Daewoo D15S-2
Дизел вилушкари
Daewoo D15S-2
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.960

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

8.000 EUR

77710 Remauville Франција
Детали
Дизел вилушкари Daewoo D30S-3
Дизел вилушкари
Daewoo D30S-3
ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

12.000

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

48155 Münster Германија
Детали
Вилушкар на Плин Daewoo G20S
Вилушкар на Плин
Daewoo G20S
ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.479

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

AB12 4RD Aberdeen Велика Британија
Детали
Вилушкар на Плин Daewoo G15S-2
Вилушкар на Плин
Daewoo G15S-2
ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.261

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.350 mm

Цена

5.900 EUR

26835 Hesel Германија
Детали
Вилушкар на Плин Daewoo G25E-3
Вилушкар на Плин
Daewoo G25E-3
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.240

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

7.500 EUR

73433 Aalen-Oberalfingen Германија
Детали
Дизел вилушкари Daewoo D 30 S-3 Plus
Дизел вилушкари
Daewoo D 30 S-3 Plus
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.950

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.230 mm

Цена

8.000 EUR

09353 Oberlungwitz Германија
Детали
Дизел вилушкари Daewoo D45S
Дизел вилушкари
Daewoo D45S
ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.193

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.200 mm

Цена

На барање

7575 AT Oldenzaal Холандија
Детали
Вилушкар на Плин Daewoo G25E-3
Вилушкар на Плин
Daewoo G25E-3
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.400

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.730 mm

Цена

На барање

77710 Remauville Франција
Детали
Вилушкар на Плин Daewoo G15S-2
Вилушкар на Плин
Daewoo G15S-2
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

77710 Remauville Франција
Детали