Used Forklifts Combilift

84 Машини for sale As of: 17.07.2018


Нов
Регален палетар Combilift C4000
Регален палетар
Combilift C4000
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

15.625

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Combilift C 3000 CBE
Електричен- 3 тркала
Combilift C 3000 CBE
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

50.500 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Combilift C 3000 CB
Вилушкар на Плин
Combilift C 3000 CB
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

196

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

57.250 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C5000ET
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C5000ET
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.952 mm

Цена

На барање

38112 Braunschweig Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C4500E
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C4500E
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

774

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

5.900 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C4000 triplex LPG
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C4000 triplex LPG
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.336

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

8.300 mm

Цена

25.422 EUR

32-650 Kęty Полска
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Combilift C4000 4-Wege //  4-Way
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Combilift C4000 4-Wege // 4-Way
ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

1.500

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.040 mm

Цена

37.000 EUR

04720 Döbeln Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift Amlift Combi 40 14 48 SL
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift Amlift Combi 40 14 48 SL
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.001

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

33.900 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift Amlati COMBI 45 14 40
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift Amlati COMBI 45 14 40
ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.556

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

28.650 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift WR4
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift WR4
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

350

Капацитет

1.450 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

27.500 EUR

79618 Rheinfelden Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C4000BE
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C4000BE
ГНП (Година на производство)

2019

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

6.450 mm

Цена

73.775 EUR

50169 Kerpen-Türnich Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C3000CBE
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C3000CBE
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.552 mm

Цена

58.450 EUR

50169 Kerpen-Türnich Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C8000
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C8000
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.683

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C6000
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C6000
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.330

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

1 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Combilift CB3000
Четворонасочен регален вилушкар
Combilift CB3000
ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

200

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

42.400 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Вилушкар на Плин Combilift C 3000 CB LPG
Вилушкар на Плин
Combilift C 3000 CB LPG
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.063

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.900 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C5000
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C5000
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

37.083 EUR

32-650 Kęty Полска
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C5000XL 2011r
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C5000XL 2011r
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

9.011

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

29.387 EUR

32-650 Kęty Полска
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Combilift C5000
Четворонасочен страничен утоварувач
Combilift C5000
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.907

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.900 mm

Цена

32.419 EUR

32-650 Kęty Полска
Детали
Четворонасочен регален вилушкар Combilift C 4500 E
Четворонасочен регален вилушкар
Combilift C 4500 E
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.138

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Рачен стакер Combilift WR-4
Рачен стакер
Combilift WR-4
ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.792

Капацитет

1.450 kg

Висина на дигање

4.200 mm

Цена

16.000 EUR

SK-900 46 Most pri Bratislave Словачка
Детали