Used Forklifts Clark

500 Машини for sale As of: 17.11.2018


Нов
Дизел вилушкари Clark C 80 D / SS + ZV

Дизел вилушкари Clark C 80 D / SS + ZV

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.094

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.200 mm

Цена

На барање

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Clark CMP50D

Дизел вилушкари Clark CMP50D

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.106

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Clark C 50 SD

Дизел вилушкари Clark C 50 SD

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.968

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Clark GEX50

Електричен - 4 тркала Clark GEX50

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

250

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

5.520 mm

Цена

38.500 EUR

74564 Crailsheim Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Clark CEM 25 S

Електричен - 4 тркала Clark CEM 25 S

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.270 mm

Цена

4.400 EUR

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Clark C30D

Дизел вилушкари Clark C30D

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.785

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

11.900 EUR

44579 Castrop-Rauxel Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Clark C70D

Дизел вилушкари Clark C70D

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.789

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

7.000 mm

Цена

35.900 EUR

44579 Castrop-Rauxel Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Clark C80D

Дизел вилушкари Clark C80D

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.375

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

44.900 EUR

44579 Castrop-Rauxel Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Clark C35D

Дизел вилушкари Clark C35D

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.336

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

13.500 EUR

26835 Hesel Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Clark C30G

Вилушкар на Плин Clark C30G

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.323

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

12.500 EUR

26835 Hesel Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Clark  GPX40

Вилушкар на Плин Clark GPX40

ГНП (Година на производство)

1994

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.900

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.075 mm

Цена

7.800 EUR

73110 Hattenhofen Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Clark CTM 16 /22519/

Електричен- 3 тркала Clark CTM 16 /22519/

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.578

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

4.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Clark EPM 25N

Електричен - 4 тркала Clark EPM 25N

ГНП (Година на производство)

1985

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

5.800 EUR

73110 Hattenhofen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Clark C 50 SD - TRIPLEX 4,8 m

Дизел вилушкари Clark C 50 SD - TRIPLEX 4,8 m

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.515

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

34.950 EUR

4690 Schlatt Аустрија
Детали
Нов
други Clark DCY 110

други Clark DCY 110

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

1.500 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
други Clark CEM 35

други Clark CEM 35

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.755

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.220 mm

Цена

1.000 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Clark GPM30L

Вилушкар на Плин Clark GPM30L

ГНП (Година на производство)

1988

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.800

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

8.900 EUR

78221 Singen Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Clark GTX 16

Електричен- 3 тркала Clark GTX 16

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.200

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

6.015 mm

Цена

12.750 EUR

71083 Herrenberg Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Clark GPX40

Вилушкар на Плин Clark GPX40

ГНП (Година на производство)

1994

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

3.184

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.250 mm

Цена

На барање

2921 LB Krimpen a/d IJssel Холандија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Clark CGP 30

Вилушкар на Плин Clark CGP 30

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Квадро

Работни часови

1.950

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.650 mm

Цена

На барање

30827 Garbsen Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Clark CEM25S

Електричен - 4 тркала Clark CEM25S

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

12.642

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.690 mm

Цена

3.950 EUR

44263 Dortmund Германија
Детали