Used Forklifts Cesab

334 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Електричен - 4 тркала Cesab ECO15.2

Електричен - 4 тркала Cesab ECO15.2

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Cesab B 885

Електричен - 4 тркала Cesab B 885

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

8.500 kg

Висина на дигање

4.950 mm

Цена

На барање

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Cesab Drago 450

Дизел вилушкари Cesab Drago 450

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.506

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

6.490 EUR

38112 Braunschweig Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Cesab B 420

Електричен - 4 тркала Cesab B 420

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.705 mm

Цена

На барање

24060 Telgate (BG) Италија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Cesab M335

Дизел вилушкари Cesab M335

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

462

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.320 mm

Цена

39.507 EUR

3067 Boll Швајцарија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Cesab M325

Дизел вилушкари Cesab M325

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

459

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.560 mm

Цена

30.796 EUR

3067 Boll Швајцарија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Cesab ECO/M 40.2

Електричен - 4 тркала Cesab ECO/M 40.2

ГНП (Година на производство)

1996

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

9.400

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

7.700 EUR

85025 MELFI Италија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Cesab Blitz 318 FN

Електричен- 3 тркала Cesab Blitz 318 FN

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

11.740 EUR

24040 Ciserano (BG) Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Cesab B 885

Електричен - 4 тркала Cesab B 885

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

8.500 kg

Висина на дигање

5.550 mm

Цена

На барање

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Cesab M 325

Дизел вилушкари Cesab M 325

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

21

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.970 mm

Цена

26.650 EUR

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Cesab DRAGO 300

Дизел вилушкари Cesab DRAGO 300

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

8.900 EUR

41058 Vignola (MO) Италија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Cesab Blitz 312

Електричен- 3 тркала Cesab Blitz 312

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.108

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

6.205 mm

Цена

7.500 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Cesab BLITZ 250

Електричен - 4 тркала Cesab BLITZ 250

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.975 mm

Цена

9.800 EUR

96349 Steinwiesen-Neufang Германија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин Cesab Drago 200

Вилушкар на Плин Cesab Drago 200

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.551

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

42929 Wermelskirchen Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Cesab B316

Електричен- 3 тркала Cesab B316

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

2310 Rijkevorsel Белгија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Cesab B 318

Електричен- 3 тркала Cesab B 318

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.970 mm

Цена

На барање

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Cesab Blitz 315

Електричен- 3 тркала Cesab Blitz 315

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

5.500 EUR

59013 Montemurlo (PO) Италија
Детали
Рачен стакер Cesab P320

Рачен стакер Cesab P320

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

205 mm

Цена

На барање

76187 Karlsruhe Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Cesab Bit 800

Електричен- 3 тркала Cesab Bit 800

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

800 kg

Висина на дигање

4.450 mm

Цена

6.300 EUR

53842 Troisdorf Германија
Детали
Електричен- 3 тркала Cesab B320

Електричен- 3 тркала Cesab B320

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.570 mm

Цена

На барање

76187 Karlsruhe Германија
Детали
Електричен палетар Cesab P113

Електричен палетар Cesab P113

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.300 kg

Висина на дигање

205 mm

Цена

На барање

76187 Karlsruhe Германија
Детали