Used Forklifts CAT Lift Trucks

500 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP30N

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP30N

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.992

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.420 mm

Цена

12.500 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP40K

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP40K

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

11.534

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP30N

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP30N

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

9.272

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен палетар CAT Lift Trucks NPP16N2

Електричен палетар CAT Lift Trucks NPP16N2

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

08480 L Ametlla del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар CAT Lift Trucks NPP16N2

Електричен палетар CAT Lift Trucks NPP16N2

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

08480 L Ametlla del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар CAT Lift Trucks NPV20N2

Електричен палетар CAT Lift Trucks NPV20N2

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.549

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

08480 L Ametlla del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала CAT Lift Trucks EP16N

Електричен - 4 тркала CAT Lift Trucks EP16N

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

08480 L Ametlla del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks V 30 C

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks V 30 C

ГНП (Година на производство)

1982

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

4.048

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

14974 Ludwigsfelde Германија
Детали
Нов
Стакер основа CAT Lift Trucks NSV16N

Стакер основа CAT Lift Trucks NSV16N

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

119

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала CAT Lift Trucks EP50

Електричен - 4 тркала CAT Lift Trucks EP50

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.441

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

6.400 mm

Цена

23.987 EUR

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала CAT Lift Trucks EP 16 KT /21908/

Електричен- 3 тркала CAT Lift Trucks EP 16 KT /21908/

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.882

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

4.100 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP45K2

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP45K2

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.535

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

15.500 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Дизел вилушкари CAT Lift Trucks DP30N

Дизел вилушкари CAT Lift Trucks DP30N

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.758

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Дизел вилушкари CAT Lift Trucks DP30N

Дизел вилушкари CAT Lift Trucks DP30N

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.189

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP25N

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP25N

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.459

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

12.730 EUR

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP30N

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP30N

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.025

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

16.751 EUR

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP25N 2

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP25N 2

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.987

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

DK-6000 Kolding Данска
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP15N

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP15N

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

21.892

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

7.800 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP40K

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks GP40K

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

17.005

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.290 mm

Цена

11.800 EUR

60300 Senlis Франција
Детали
Нов
други CAT Lift Trucks EP 18KT

други CAT Lift Trucks EP 18KT

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.497

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.310 mm

Цена

1.500 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks / 15

Вилушкар на Плин CAT Lift Trucks / 15

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.252

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

1.350 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали