Used Forklifts Baumann

69 Машини for sale As of: 24.09.2018


Нов
Регален палетар Baumann E4S50 / 25 / 90TR

Регален палетар Baumann E4S50 / 25 / 90TR

ГНП (Година на производство)

1988

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

9.000 mm

Цена

22.000 EUR

7461JE Rijssen Холандија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Baumann EMS II 50

Четворонасочен страничен утоварувач Baumann EMS II 50

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.690

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

6.200 mm

Цена

46.900 EUR

49767 Twist Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann HX40/12/45SFH

Страничен утоварувач Baumann HX40/12/45SFH

ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.900

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

31.500 EUR

73433 Aalen-Oberalfingen Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann GX 80L.50/18-16/50ST - Ruspartikelfilter

Страничен утоварувач Baumann GX 80L.50/18-16/50ST - Ruspartikelfilter

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

117

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

109.000 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann DX50/14/40

Страничен утоварувач Baumann DX50/14/40

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

9.605

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

32.800 EUR

91522 Ansbach Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann AS 60/16/45

Страничен утоварувач Baumann AS 60/16/45

ГНП (Година на производство)

1987

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

11.173

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

9.949 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann EC420-18/10-87140ST

Страничен утоварувач Baumann EC420-18/10-87140ST

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.427

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.010 mm

Цена

17.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann GX 70-14-51 TR

Страничен утоварувач Baumann GX 70-14-51 TR

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.500

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

5.100 mm

Цена

На барање

54441 Wellen Германија
Детали
Нов
Четворонасочен страничен утоварувач Baumann EVS60

Четворонасочен страничен утоварувач Baumann EVS60

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

5.050 mm

Цена

7.450 EUR

4255 HW Nieuwendijk Холандија
Детали
Нов
Страничен утоварувач Baumann GS 60/14/72TR Triplex Side Shift

Страничен утоварувач Baumann GS 60/14/72TR Triplex Side Shift

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

11.724

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

7.200 mm

Цена

34.700 EUR

32-031 Mogilany Полска
Детали
Страничен утоварувач Baumann GS 120/16/45 SFH

Страничен утоварувач Baumann GS 120/16/45 SFH

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.225

Капацитет

12.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

102.700 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Страничен утоварувач Baumann DFQ 60.50/14-12/40

Страничен утоварувач Baumann DFQ 60.50/14-12/40

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.289

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

43.900 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Страничен утоварувач Baumann Irion DFQ 60.45/21/55

Страничен утоварувач Baumann Irion DFQ 60.45/21/55

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.969

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

38.350 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Страничен утоварувач Baumann BGX80/12/40ST

Страничен утоварувач Baumann BGX80/12/40ST

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.880

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

39.800 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Страничен утоварувач Baumann EMS II 50

Страничен утоварувач Baumann EMS II 50

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.330

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

6.200 mm

Цена

На барање

49176 Hilter Германија
Детали
Страничен утоварувач Baumann GS60/14/72/TR

Страничен утоварувач Baumann GS60/14/72/TR

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.732

Капацитет

6.000 kg

Висина на дигање

7.200 mm

Цена

39.500 EUR

42929 Wermelskirchen Германија
Детали
Четворонасочен страничен утоварувач Baumann Foxx 40/14/45

Четворонасочен страничен утоварувач Baumann Foxx 40/14/45

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

1.977

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Страничен утоварувач Baumann EGX 70/16/40

Страничен утоварувач Baumann EGX 70/16/40

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.418

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

42.500 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Страничен утоварувач Baumann GX 70/14-12/40

Страничен утоварувач Baumann GX 70/14-12/40

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.651

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

29.500 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Страничен утоварувач Baumann GX 70/14-12/40

Страничен утоварувач Baumann GX 70/14-12/40

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.412

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

35.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Страничен утоварувач Baumann GX 70/14-12/40

Страничен утоварувач Baumann GX 70/14-12/40

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Плин

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.715

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

36.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали