Used Forklifts BT

500 Машини for sale As of: 16.07.2018


Нов
Електричен- 3 тркала BT C3E120 // 758 Std. / HH 4.000 mm / FH 2.250 mm / Seitenschieber / Triplex / containerfähig / guter
Електричен- 3 тркала
BT C3E120 // 758 Std. / HH 4.000 mm / FH 2.250 mm / Seitenschieber / Triplex / containerfähig / guter
ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

758

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

8.500 EUR

40233 Düsseldorf Германија
Детали
Нов
Рачен стакер BT SWE200D Doppelstock
Рачен стакер
BT SWE200D Doppelstock
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.045

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

2.000 mm

Цена

3.950 EUR

59872 Meschede - Calle Германија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LWE 140 Levio
Електричен палетар
BT LWE 140 Levio
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

941

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

1.850 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT SWE 080 L Staxio
Електричен палетар
BT SWE 080 L Staxio
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.145

Капацитет

800 kg

Висина на дигање

600 mm

Цена

2.650 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Регален палетар BT RRE 160
Регален палетар
BT RRE 160
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.212

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

9.000 mm

Цена

8.900 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
други BT LWE140 Lithium
други
BT LWE140 Lithium
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

1.400 kg

Висина на дигање

150 mm

Цена

4.900 EUR

71272 Renningen Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала BT C3E 150 /21152/
Електричен- 3 тркала
BT C3E 150 /21152/
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.762

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

8.900 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала BT C3E 150 /21152/
Електричен- 3 тркала
BT C3E 150 /21152/
ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.762

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

6.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Регален палетар BT RRE 160
Регален палетар
BT RRE 160
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

7.487

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

7.500 mm

Цена

12.150 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LWE 200
Електричен палетар
BT LWE 200
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.669

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.565 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LWE 200
Електричен палетар
BT LWE 200
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

6.398

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.295 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LPE 200-8
Електричен палетар
BT LPE 200-8
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

4.133

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.430 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LPE 200-8
Електричен палетар
BT LPE 200-8
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.327

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.295 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала BT C3E200
Електричен - 4 тркала
BT C3E200
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.398

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.505 mm

Цена

10.125 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LWE 180
Електричен палетар
BT LWE 180
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.998

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.430 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LWE 180
Електричен палетар
BT LWE 180
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

2.157

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.430 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Рачен стакер BT SWE 120
Рачен стакер
BT SWE 120
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.502

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

4.860 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LWE 180
Електричен палетар
BT LWE 180
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.765

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.430 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LPE 200-8
Електричен палетар
BT LPE 200-8
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

3.151

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.430 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Рачен стакер BT SPE 125 L
Рачен стакер
BT SPE 125 L
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

2.292

Капацитет

1.250 kg

Висина на дигање

2.350 mm

Цена

4.050 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен палетар BT LWE 180
Електричен палетар
BT LWE 180
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

1.992

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

2.430 EUR

08740 Barcelona Шпанија
Детали