Used Forklifts Ausa

55 Машини for sale As of: 17.08.2018


Нов
Дизел вилушкари Ausa C 300 HX4 /10264/

Дизел вилушкари Ausa C 300 HX4 /10264/

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.832

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.450 mm

Цена

22.500 EUR

561 61 Cervena Voda Чешка Република
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Ausa C 300 Hx4

Вилушкар за груб терен Ausa C 300 Hx4

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

226

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

34.500 EUR

92318 Neumarkt Германија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Ausa C250 H X4

Вилушкар за груб терен Ausa C250 H X4

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

70

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Вилушкар за груб терен Ausa C 500 Hx2 auch alls Hx4 Allrad verfügbar

Вилушкар за груб терен Ausa C 500 Hx2 auch alls Hx4 Allrad verfügbar

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

4.250 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Ausa CP250

Дизел вилушкари Ausa CP250

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.122

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.670 mm

Цена

19.500 EUR

4030 Linz Аустрија
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa C300H 2012r side shift

Вилушкар за груб терен Ausa C300H 2012r side shift

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.636

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

18.425 EUR

32-650 Kęty Полска
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa C150H X4

Вилушкар за груб терен Ausa C150H X4

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

591

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

DK-6800 Varde Данска
Детали
Дизел вилушкари Ausa C 300 HX4 /10264/

Дизел вилушкари Ausa C 300 HX4 /10264/

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.832

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.450 mm

Цена

19.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa C11M

Вилушкар за груб терен Ausa C11M

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

25

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

18.750 EUR

99819 Krauthausen/Eisenach Германија
Детали
Ротирачки телескопски носач Ausa T 144 HX4

Ротирачки телескопски носач Ausa T 144 HX4

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

420

Капацитет

1.350 kg

Висина на дигање

3.900 mm

Цена

32.900 EUR

34270 Schauenburg Германија
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa C250Hx4 new terrain forklift

Вилушкар за груб терен Ausa C250Hx4 new terrain forklift

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

35.451 EUR

32-650 Kęty Полска
Детали
Дизел вилушкари Ausa 144H x4

Дизел вилушкари Ausa 144H x4

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

1.650 kg

Висина на дигање

3.990 mm

Цена

На барање

SK-900 46 Most pri Bratislave Словачка
Детали
Дизел вилушкари Ausa T235

Дизел вилушкари Ausa T235

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

2.300 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

SK-900 46 Most pri Bratislave Словачка
Детали
Дизел вилушкари Ausa C250HI X4

Дизел вилушкари Ausa C250HI X4

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

На барање

SK-900 46 Most pri Bratislave Словачка
Детали
Дизел вилушкари Ausa Ausa T204H

Дизел вилушкари Ausa Ausa T204H

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.200 mm

Цена

На барање

SK-900 46 Most pri Bratislave Словачка
Детали
Ротирачки телескопски носач Ausa T 144 HX4

Ротирачки телескопски носач Ausa T 144 HX4

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

220

Капацитет

1.350 kg

Висина на дигање

3.975 mm

Цена

28.900 EUR

63741 Niedernberg Германија
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa Geländestapler AUSA C 400 H X4 4x4 ** 4.0 to. **

Вилушкар за груб терен Ausa Geländestapler AUSA C 400 H X4 4x4 ** 4.0 to. **

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2.554

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

25.800 EUR

64658 Fürth Германија
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa T204H

Вилушкар за груб терен Ausa T204H

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

800

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

34.000 EUR

36071 Arzignano (VI) Италија
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa C200Hx4 2007y as Manitou

Вилушкар за груб терен Ausa C200Hx4 2007y as Manitou

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.300 mm

Цена

12.804 EUR

32-650 Kęty Полска
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa C350 H X 4

Вилушкар за груб терен Ausa C350 H X 4

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

На барање

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали
Вилушкар за груб терен Ausa C300Hx4 Permanetn 4 WDCompact

Вилушкар за груб терен Ausa C300Hx4 Permanetn 4 WDCompact

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.400 mm

Цена

39.850 EUR

6068 Mils bei Hall-Innsbruck Tirol Аустрија
Детали