Used Forklifts Atlet

279 Машини for sale As of: 21.07.2018


Нов
Рачен стакер Atlet TS/120STVP269
Рачен стакер
Atlet TS/120STVP269
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.551

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

2.400 mm

Цена

3.950 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Atlet PSH160
Рачен стакер
Atlet PSH160
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.287

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

7.000 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Atlet TS/120STVP359
Рачен стакер
Atlet TS/120STVP359
ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

5.008

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

4.750 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Atlet 160DTFVRF630UMS
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Atlet 160DTFVRF630UMS
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

503

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

6.300 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Atlet 160DTFVRF630UMS
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Atlet 160DTFVRF630UMS
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

533

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

6.300 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Atlet 160DTFVRC630UMS
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Atlet 160DTFVRC630UMS
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

2.528

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

6.300 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Atlet 160DTFVRC630UMS
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Atlet 160DTFVRC630UMS
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

6.300 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Регален палетар Atlet UMS200DTFVRF845
Регален палетар
Atlet UMS200DTFVRF845
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.567

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

8.450 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Atlet 160DTFVRC630UMS
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Atlet 160DTFVRC630UMS
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

2.230

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

6.300 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Четворонасочен регален вилушкар Atlet UFW250DTFVRF635
Четворонасочен регален вилушкар
Atlet UFW250DTFVRF635
ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

859

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

6.350 mm

Цена

На барање

HP4 2SU Hertfordshire Велика Британија
Детали
Нов
Регален палетар Atlet UMS200DTFVXF895
Регален палетар
Atlet UMS200DTFVXF895
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

745

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

8.950 mm

Цена

На барање

HP4 2SU Hertfordshire Велика Британија
Детали
Нов
Регален палетар Atlet UMS160DTFVXC845
Регален палетар
Atlet UMS160DTFVXC845
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

14.162

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

8.450 mm

Цена

На барање

HP4 2SU Hertfordshire Велика Британија
Детали
Нов
Рачен стакер Atlet PLP200
Рачен стакер
Atlet PLP200
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.788

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Atlet PLP200
Рачен стакер
Atlet PLP200
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.880

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Atlet PLP200
Рачен стакер
Atlet PLP200
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.996

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Atlet PLP200
Рачен стакер
Atlet PLP200
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.945

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Atlet PLP200
Рачен стакер
Atlet PLP200
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.482

Капацитет

0 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Atlet PLP200
Рачен стакер
Atlet PLP200
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

1.833

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Рачен стакер Atlet PLL180
Рачен стакер
Atlet PLL180
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

338

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Atlet 160DTFVXE725UMS
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Atlet 160DTFVXE725UMS
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

6.570

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

7.250 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали
Нов
Телескопски носач/Телескопски вилушкар Atlet 160DTFVXE725UMS
Телескопски носач/Телескопски вилушкар
Atlet 160DTFVXE725UMS
ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

6.812

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

7.250 mm

Цена

На барање

7547 TB Enschede Холандија
Детали