Used Counterbalance Forklift Trucks

500 Машини for sale As of: 16.11.2018


Нов
Дизел вилушкари Jungheinrich DFG 425

Дизел вилушкари Jungheinrich DFG 425

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.192

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

На барање

25030 Torbole Casaglia (BS) Италија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Daewoo B18T

Електричен- 3 тркала Daewoo B18T

ГНП (Година на производство)

1996

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.200 mm

Цена

6.500 EUR

59013 Montemurlo (PO) Италија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Mitsubishi FB20NT

Електричен- 3 тркала Mitsubishi FB20NT

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.827

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

8.500 EUR

2921 LB Krimpen a/d IJssel Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Mitsubishi FB20NT

Електричен- 3 тркала Mitsubishi FB20NT

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Мануелен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.161

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

8.950 EUR

2921 LB Krimpen a/d IJssel Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари BT C4D 200 D /21846/

Дизел вилушкари BT C4D 200 D /21846/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.267

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.600 mm

Цена

8.200 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E 16 P-01 /23359/

Електричен - 4 тркала Linde E 16 P-01 /23359/

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.128

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.770 mm

Цена

11.500 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Linde E 12-02 EVO Triplex

Електричен- 3 тркала Linde E 12-02 EVO Triplex

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

720

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.100 mm

Цена

20.750 EUR

04158 Leipzig Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари BT C4D 150D /23788/

Дизел вилушкари BT C4D 150D /23788/

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.764

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.200 mm

Цена

5.600 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала CAT Lift Trucks EP35K-PAC

Електричен - 4 тркала CAT Lift Trucks EP35K-PAC

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.400

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

15.900 EUR

21641 Apensen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Doosan D30S-5

Дизел вилушкари Doosan D30S-5

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.600

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.730 mm

Цена

9.500 EUR

21641 Apensen Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E 30-03

Електричен - 4 тркала Linde E 30-03

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.881

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.705 mm

Цена

На барање

04158 Leipzig Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E 30-03

Електричен - 4 тркала Linde E 30-03

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.902

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.705 mm

Цена

На барање

04158 Leipzig Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Still R 20-15

Електричен- 3 тркала Still R 20-15

ГНП (Година на производство)

0

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

На барање

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Still RX 20-18

Електричен- 3 тркала Still RX 20-18

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

14.859

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.470 mm

Цена

10.900 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Linde E-12 Z-02 / 324

Електричен- 3 тркала Linde E-12 Z-02 / 324

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.203

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

4.950 mm

Цена

5.300 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Cesab Blitz 312

Електричен- 3 тркала Cesab Blitz 312

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.108

Капацитет

1.200 kg

Висина на дигање

6.205 mm

Цена

7.500 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still R 20-16P

Електричен - 4 тркала Still R 20-16P

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

13.146

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

6.700 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Still RX 20-15

Електричен- 3 тркала Still RX 20-15

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

15.649

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

10.850 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Nissan FJ01A15H

Дизел вилушкари Nissan FJ01A15H

ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.524

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

4.900 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX 60-25

Електричен - 4 тркала Still RX 60-25

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

11.548

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

12.700 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала OM XE 20

Електричен- 3 тркала OM XE 20

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

573

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

8.200 EUR

08170 Montornes del Valles - Barcelona Шпанија
Детали