Used electric forklifts

500 Машини for sale As of: 19.08.2018


Нов
Електричен- 3 тркала Still RX 20-18

Електричен- 3 тркала Still RX 20-18

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

5.420 mm

Цена

9.950 EUR

94405 Landau Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Doosan B20X-7

Електричен - 4 тркала Doosan B20X-7

ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

2

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.600 mm

Цена

26.900 EUR

34270 Schauenburg Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Linde E16H-386-02

Електричен- 3 тркала Linde E16H-386-02

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

9.200

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.225 mm

Цена

15.500 EUR

09-407 Płock Полска
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E20P-335

Електричен - 4 тркала Linde E20P-335

ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

2.000 EUR

09-407 Płock Полска
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E16PH-01 386

Електричен - 4 тркала Linde E16PH-01 386

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

10.484

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.160 mm

Цена

11.872 EUR

RG25 2RP Hampshire Велика Британија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Linde E18L-01 386

Електричен- 3 тркала Linde E18L-01 386

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

25.298

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.150 mm

Цена

8.022 EUR

RG25 2RP Hampshire Велика Британија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Toyota 8FBEKT18

Електричен- 3 тркала Toyota 8FBEKT18

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

23.949

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

9.950 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF30

Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF30

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

859

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

14.900 EUR

79822 Titisee-Neustadt Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала CAT Lift Trucks EP18KT

Електричен- 3 тркала CAT Lift Trucks EP18KT

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.422

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала CAT Lift Trucks EP16KT

Електричен- 3 тркала CAT Lift Trucks EP16KT

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.989

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX 60-30

Електричен - 4 тркала Still RX 60-30

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

3.175

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.250 mm

Цена

На барање

90530 Wendelstein Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX 60-50

Електричен - 4 тркала Still RX 60-50

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

6.798

Капацитет

5.000 kg

Висина на дигање

3.680 mm

Цена

На барање

90530 Wendelstein Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX 60-30

Електричен - 4 тркала Still RX 60-30

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

12.255

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.370 mm

Цена

22.900 EUR

90530 Wendelstein Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Still RX20-16P STVZO 3.+4. Ventil ZVG erst 977Bh

Електричен - 4 тркала Still RX20-16P STVZO 3.+4. Ventil ZVG erst 977Bh

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

977

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.575 mm

Цена

19.900 EUR

15234 Frankfurt (Oder) Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Yale ERP15VT SWB

Електричен- 3 тркала Yale ERP15VT SWB

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

2.607

Капацитет

1.500 kg

Висина на дигање

3.860 mm

Цена

12.900 EUR

68782 Brühl Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E20P (335-02)

Електричен - 4 тркала Linde E20P (335-02)

ГНП (Година на производство)

2002

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.500

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.770 mm

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Linde E16C-386-02

Електричен- 3 тркала Linde E16C-386-02

ГНП (Година на производство)

2014

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.729

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.100 mm

Цена

14.850 EUR

28197 Bremen Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Jungheinrich EFG 216k SP

Електричен- 3 тркала Jungheinrich EFG 216k SP

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.096

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

9.500 EUR

90542 Eckental Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E25L

Електричен - 4 тркала Linde E25L

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

3.021

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.780 mm

Цена

22.900 EUR

56642 Kruft Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E 40 H-01/600  388

Електричен - 4 тркала Linde E 40 H-01/600 388

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

7.344

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

5.900 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Електричен- 3 тркала Linde E 16-02  386

Електричен- 3 тркала Linde E 16-02 386

ГНП (Година на производство)

2016

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.876

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

5.225 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали