Used Electric 4-wheel

500 Машини for sale As of: 21.10.2018


Нов
Електричен - 4 тркала Yale ERP20VF

Електричен - 4 тркала Yale ERP20VF

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.560 mm

Цена

На барање

23885 Osnago Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyster J2.00XN

Електричен - 4 тркала Hyster J2.00XN

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.860 mm

Цена

На барање

23885 Osnago Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyster J1.60 XN

Електричен - 4 тркала Hyster J1.60 XN

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.178 mm

Цена

На барање

23885 Osnago Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyster J2.00 XN

Електричен - 4 тркала Hyster J2.00 XN

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.178 mm

Цена

На барање

23885 Osnago Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyster J1.60XN

Електричен - 4 тркала Hyster J1.60XN

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.178 mm

Цена

На барање

23885 Osnago Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyster J1.60 XN

Електричен - 4 тркала Hyster J1.60 XN

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

4.710 mm

Цена

На барање

23885 Osnago Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyster E2.50XN

Електричен - 4 тркала Hyster E2.50XN

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.910 mm

Цена

На барање

23885 Osnago Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Hyster E2.2XN

Електричен - 4 тркала Hyster E2.2XN

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

8.600

Капацитет

2.200 kg

Висина на дигање

4.100 mm

Цена

17.500 EUR

20061 Carugate (MI) Италија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Omg Ergos 20TA4

Електричен - 4 тркала Omg Ergos 20TA4

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

6.370

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

5048 AN Tilburg Холандија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E35L-01

Електричен - 4 тркала Linde E35L-01

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.001

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.450 mm

Цена

23.950 EUR

59872 Meschede - Calle Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E 35HL-01

Електричен - 4 тркала Linde E 35HL-01

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

4.261

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.455 mm

Цена

18.950 EUR

04158 Leipzig Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E 35L-01

Електричен - 4 тркала Linde E 35L-01

ГНП (Година на производство)

2015

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

4.628

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

3.995 mm

Цена

31.246 EUR

04158 Leipzig Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Linde E20R

Електричен - 4 тркала Linde E20R

ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

500

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

5.210 mm

Цена

41.400 EUR

79618 Rheinfelden Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Nissan Q 02 L 25 CU

Електричен - 4 тркала Nissan Q 02 L 25 CU

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

10.616

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.750 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF18 /20279/

Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF18 /20279/

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

14.200

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

1.950 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF16 /18024/

Електричен - 4 тркала Toyota 7FBMF16 /18024/

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.103

Капацитет

1.600 kg

Висина на дигање

3.000 mm

Цена

3.900 EUR

CZ-561 61 Červená Voda Чешка Република
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG  535 Batterie Bj 2015

Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG 535 Batterie Bj 2015

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

15.879

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

11.200 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG  535 Batterie Bj 2011

Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG 535 Batterie Bj 2011

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

14.673

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

10.900 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG  535 Batterie Bj 2011

Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG 535 Batterie Bj 2011

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

16.949

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

10.900 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG  535 Batterie Bj 2014

Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG 535 Batterie Bj 2014

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

15.259

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

10.900 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали
Нов
Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG  535 Batterie Bj 2015

Електричен - 4 тркала Jungheinrich EFG 535 Batterie Bj 2015

ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Електричен

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

17.725

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.000 mm

Цена

10.900 EUR

64331 Weiterstadt Германија
Детали