Used Diesel Forklifts

500 Машини for sale As of: 21.07.2018


Нов
Дизел вилушкари Hyster H2.5FT
Дизел вилушкари
Hyster H2.5FT
ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.153

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

3.290 mm

Цена

8.500 EUR

7760 Molenbaix Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари TCM FHD18T3
Дизел вилушкари
TCM FHD18T3
ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

76

Капацитет

1.800 kg

Висина на дигање

4.800 mm

Цена

15.500 EUR

7760 Molenbaix Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Nissan FGD02A30Q
Дизел вилушкари
Nissan FGD02A30Q
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

5.252

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

11.500 EUR

7760 Molenbaix Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Toyota 427FD35
Дизел вилушкари
Toyota 427FD35
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

4.206

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

3.700 mm

Цена

14.500 EUR

7760 Molenbaix Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H2.5FT
Дизел вилушкари
Hyster H2.5FT
ГНП (Година на производство)

2006

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

8.213

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.950 mm

Цена

8.500 EUR

7760 Molenbaix Белгија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H40D
Дизел вилушкари
Linde H40D
ГНП (Година на производство)

2017

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

1.250

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.525 mm

Цена

51.900 EUR

79618 Rheinfelden Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H45D
Дизел вилушкари
Linde H45D
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

18.024

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

4.600 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H30D
Дизел вилушкари
Linde H30D
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

15.928

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

5.950 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Kalmar DCD55-6
Дизел вилушкари
Kalmar DCD55-6
ГНП (Година на производство)

2001

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

15.269

Капацитет

5.500 kg

Висина на дигање

4.000 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Hyster H 16.00 XM-12
Дизел вилушкари
Hyster H 16.00 XM-12
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

52

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

3.980 mm

Цена

На барање

45891 Gelsenkirchen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Mitsubishi FD 40 T
Дизел вилушкари
Mitsubishi FD 40 T
ГНП (Година на производство)

1999

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Телескопски

Работни часови

20.000

Капацитет

4.500 kg

Висина на дигање

5.200 mm

Цена

6.000 EUR

04720 Döbeln Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H 80 D/900/396
Дизел вилушкари
Linde H 80 D/900/396
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

19.580

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

5.250 mm

Цена

19.900 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H35D-01
Дизел вилушкари
Linde H35D-01
ГНП (Година на производство)

2012

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

5.100

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

6.455 mm

Цена

На барање

57520 Friedewald Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H20D-01
Дизел вилушкари
Linde H20D-01
ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

7.500

Капацитет

2.000 kg

Висина на дигање

3.300 mm

Цена

13.500 EUR

57520 Friedewald Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари OM DI 40 C
Дизел вилушкари
OM DI 40 C
ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

4.400 mm

Цена

5.900 EUR

49779 Niederlangen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Linde H30D-03
Дизел вилушкари
Linde H30D-03
ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

14.337

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

5.900 EUR

49779 Niederlangen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Clark CDP 30 H
Дизел вилушкари
Clark CDP 30 H
ГНП (Година на производство)

1998

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

8.086

Капацитет

3.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

5.900 EUR

49779 Niederlangen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Manitou M426 CP
Дизел вилушкари
Manitou M426 CP
ГНП (Година на производство)

1994

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

163

Капацитет

4.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

6.900 EUR

49779 Niederlangen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Manitou MI 35 D
Дизел вилушкари
Manitou MI 35 D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

3.500 kg

Висина на дигање

5.500 mm

Цена

На барање

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Manitou MI 25 D
Дизел вилушкари
Manitou MI 25 D
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Триплекс

Работни часови

0

Капацитет

2.500 kg

Висина на дигање

4.700 mm

Цена

На барање

88367 Hohentengen Германија
Детали
Нов
Дизел вилушкари Doosan D 90 S 7
Дизел вилушкари
Doosan D 90 S 7
ГНП (Година на производство)

2018

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

184

Капацитет

9.000 kg

Висина на дигање

3.600 mm

Цена

69.900 EUR

49767 Twist Германија
Детали