Used container handlers

47 Машини for sale As of: 19.09.2018


Нов
Носач за контејнери Linde C90/6 (318)

Носач за контејнери Linde C90/6 (318)

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

7.650

Капацитет

9.000 kg

Висина на дигање

15.500 mm

Цена

72.000 EUR

62910 EPERLECQUES Франција
Детали
Нов
Носач за контејнери HOIST F1100

Носач за контејнери HOIST F1100

ГНП (Година на производство)

2010

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

88

Капацитет

18.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

22113 Hamburg Германија
Детали
Нов
Носач за контејнери Svetruck 13.6-60-32 Total Refit

Носач за контејнери Svetruck 13.6-60-32 Total Refit

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

34.167

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

6.000 mm

Цена

48.300 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Носач за контејнери Svetruck 13.6-60-32

Носач за контејнери Svetruck 13.6-60-32

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

34.706

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

4.500 mm

Цена

25.300 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Носач за контејнери Svetruck 16CS 4H

Носач за контејнери Svetruck 16CS 4H

ГНП (Година на производство)

2000

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

24.020

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

8.400 mm

Цена

27.600 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Нов
Носач за контејнери Kalmar DCD200 12CS

Носач за контејнери Kalmar DCD200 12CS

ГНП (Година на производство)

2008

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

1.271

Капацитет

20.000 kg

Висина на дигање

8.300 mm

Цена

69.000 EUR

2950 Antwerp Белгија
Детали
Носач за контејнери Lancer-Boss G4212CH/MKIVA-2

Носач за контејнери Lancer-Boss G4212CH/MKIVA-2

ГНП (Година на производство)

1990

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

35.000 kg

Висина на дигање

9.000 mm

Цена

35.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Носач за контејнери CVS Ferrari EC08.7

Носач за контејнери CVS Ferrari EC08.7

ГНП (Година на производство)

2003

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

5.742

Капацитет

8.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

75.000 EUR

80038 Pomigliano d'Arco (NA) Италија
Детали
Носач за контејнери Kalmar DC 52-1200/4 52 Tonnen Container/ Schwerlast

Носач за контејнери Kalmar DC 52-1200/4 52 Tonnen Container/ Schwerlast

ГНП (Година на производство)

1995

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

19.535

Капацитет

52.000 kg

Висина на дигање

7.500 mm

Цена

119.000 EUR

27367 Sottrum Германија
Детали
Носач за контејнери Svetruck 13,6-120-35

Носач за контејнери Svetruck 13,6-120-35

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

13.600 kg

Висина на дигање

6.500 mm

Цена

На барање

3762 ER Soest Холандија
Детали
Носач за контејнери Kalmar DCF100-45E7

Носач за контејнери Kalmar DCF100-45E7

ГНП (Година на производство)

2007

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

0

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

3762 ER Soest Холандија
Детали
Носач за контејнери Svetruck 16CS 5H

Носач за контејнери Svetruck 16CS 5H

ГНП (Година на производство)

2009

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

6.140

Капацитет

8.600 kg

Висина на дигање

12.500 mm

Цена

На барање

HU12 8DX Hull Велика Британија
Детали
Носач за контејнери SMV 6/7 ECB100DS

Носач за контејнери SMV 6/7 ECB100DS

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

17.138

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

HU12 8DX Hull Велика Британија
Детали
Носач за контејнери SMV 6/7 ECB100DS

Носач за контејнери SMV 6/7 ECB100DS

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

14.745

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

HU12 8DX Hull Велика Британија
Детали
Носач за контејнери SMV 6/7 ECB100DS

Носач за контејнери SMV 6/7 ECB100DS

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

11.003

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

HU12 8DX Hull Велика Британија
Детали
Носач за контејнери Hyster H18.00XM-12EC

Носач за контејнери Hyster H18.00XM-12EC

ГНП (Година на производство)

2005

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

14.335

Капацитет

9.000 kg

Висина на дигање

16.450 mm

Цена

На барање

HU12 8DX Hull Велика Британија
Детали
Носач за контејнери Hyster H18.00XM-12EC

Носач за контејнери Hyster H18.00XM-12EC

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

18

Капацитет

9.000 kg

Висина на дигање

16.450 mm

Цена

На барање

HU12 8DX Hull Велика Британија
Детали
Носач за контејнери Kalmar DRF 450-65CX

Носач за контејнери Kalmar DRF 450-65CX

ГНП (Година на производство)

2011

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

никој/мануелен

Работни часови

23.710

Капацитет

45.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

На барање

HU12 8DX Hull Велика Британија
Детали
Носач за контејнери Svetruck 1612038

Носач за контејнери Svetruck 1612038

ГНП (Година на производство)

2004

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

13.450

Капацитет

16.000 kg

Висина на дигање

8.500 mm

Цена

69.000 EUR

26135 Oldenburg Германија
Детали
Носач за контејнери Konecranes 6/7 ECB100 DS

Носач за контејнери Konecranes 6/7 ECB100 DS

ГНП (Година на производство)

2013

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Дуплекс со среден цилиндар

Работни часови

10.600

Капацитет

10.000 kg

Висина на дигање

19.075 mm

Цена

На барање

20539 Hamburg Германија
Детали
Носач за контејнери Kalmar DCD 70-40 E5

Носач за контејнери Kalmar DCD 70-40 E5

ГНП (Година на производство)

1997

Тип на мотор

Дизел

Тип на кран

Стандарден Дуплекс

Работни часови

0

Капацитет

7.000 kg

Висина на дигање

0 mm

Цена

23.450 EUR

4255 HW Nieuwendijk Холандија
Детали