Пристапни платформи Upright

9 Машини As of: 21.07.2018


Ножица лифтови Upright MX-19
Ножица лифтови
Upright MX-19
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

1999

Работна висина (макс)

8 mm

Цена

5.990 EUR

2524 Teesdorf Аустрија
Детали
Зглобна стрела Upright MX19
Зглобна стрела
Upright MX19
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2002

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

3.750 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Зглобна стрела Upright MX19N
Зглобна стрела
Upright MX19N
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2008

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

8.750 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Телескоска стрела UpRight SB60
Телескоска стрела
UpRight SB60
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2000

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Вертикално/персонално дигање Upright UL 32 AC
Вертикално/персонално дигање
Upright UL 32 AC
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2010

Работна висина (макс)

1.170 mm

Цена

5.900 EUR

85757 Karlsfeld bei München Германија
Детали
Ножица лифтови UpRight X32
Ножица лифтови
UpRight X32
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2007

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

4782 SB Moerdijk Холандија
Детали
Вертикално/персонално дигање Upright X32
Вертикално/персонално дигање
Upright X32
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2007

Работна висина (макс)

1.200 mm

Цена

13.500 EUR

98639 Rippershausen Германија
Детали
Зглобна стрела Upright X32
Зглобна стрела
Upright X32
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2007

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

13.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Зглобна стрела Upright X32N
Зглобна стрела
Upright X32N
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2007

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

13.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали