Пристапни платформи Snorkel

6 Машини As of: 21.07.2018


Зглобна стрела Snorkel ATB46E
Зглобна стрела
Snorkel ATB46E
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

1997

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Нов
Ножица лифтови Snorkel S4726E
Ножица лифтови
Snorkel S4726E
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2016

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Ножица лифтови Snorkel S4726E
Ножица лифтови
Snorkel S4726E
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2016

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Ножица лифтови Snorkel S4726E
Ножица лифтови
Snorkel S4726E
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2015

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Ножица лифтови Snorkel S4726E
Ножица лифтови
Snorkel S4726E
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2015

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Нов
Ножица лифтови Snorkel S4726E
Ножица лифтови
Snorkel S4726E
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2015

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали