Пристапни платформи Manitou

6 Машини As of: 17.07.2018


Зглобна стрела Manitou 120 AETJ-C 3D Hubarbeitsbühne
Зглобна стрела
Manitou 120 AETJ-C 3D Hubarbeitsbühne
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2012

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

34.500 EUR

24119 Kiel-Kronshagen Германија
Детали
Ножица лифтови Manitou 150AET-2
Ножица лифтови
Manitou 150AET-2
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2006

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

16.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Зглобна стрела Manitou 160 ATJ Hubarbeitsbühne
Зглобна стрела
Manitou 160 ATJ Hubarbeitsbühne
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2014

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

42.900 EUR

24119 Kiel-Kronshagen Германија
Детали
Телескоска стрела Manitou 160 ATJ RC
Телескоска стрела
Manitou 160 ATJ RC
Тип на мотор

Мануелен

ГНП (Година на производство)

2015

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

42.900 EUR

49767 Twist Германија
Детали
Ножица лифтови Manitou 160ATJ
Ножица лифтови
Manitou 160ATJ
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2006

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

22.500 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Зглобна стрела Manitou ManGo 12
Зглобна стрела
Manitou ManGo 12
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2017

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

32.900 EUR

24119 Kiel-Kronshagen Германија
Детали