Пристапни платформи Haulotte

26 Машини As of: 20.07.2018


Ножица лифтови Haulotte COMPACT 10
Ножица лифтови
Haulotte COMPACT 10
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2008

Работна висина (макс)

1.014 mm

Цена

7.000 EUR

59124 Escaudain Франција
Детали
Ножица лифтови Haulotte COMPACT 10
Ножица лифтови
Haulotte COMPACT 10
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2008

Работна висина (макс)

1.014 mm

Цена

7.000 EUR

59124 Escaudain Франција
Детали
Ножица лифтови Haulotte COMPACT 10
Ножица лифтови
Haulotte COMPACT 10
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2008

Работна висина (макс)

1.014 mm

Цена

7.000 EUR

59124 Escaudain Франција
Детали
Ножица лифтови Haulotte COMPACT 10
Ножица лифтови
Haulotte COMPACT 10
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2008

Работна висина (макс)

1.014 mm

Цена

7.000 EUR

59124 Escaudain Франција
Детали
Ножица лифтови Haulotte Compact 10N
Ножица лифтови
Haulotte Compact 10N
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2017

Работна висина (макс)

10 mm

Цена

На барање

5334 LE Velddriel Холандија
Детали
Ножица лифтови Haulotte COMPACT 12
Ножица лифтови
Haulotte COMPACT 12
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2005

Работна висина (макс)

10 mm

Цена

7.250 EUR

59124 Escaudain Франција
Детали
Ножица лифтови Haulotte Compact 12
Ножица лифтови
Haulotte Compact 12
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2008

Работна висина (макс)

12 mm

Цена

6.490 EUR

86720 Nördlingen Германија
Детали
Ножица лифтови HAULOTTE COMPACT 12 DX
Ножица лифтови
HAULOTTE COMPACT 12 DX
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2008

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

8790 Waregem Белгија
Детали
Ножица лифтови Haulotte Compact C10
Ножица лифтови
Haulotte Compact C10
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2007

Работна висина (макс)

10 mm

Цена

4.900 EUR

43-170 MIKOŁÓW Полска
Детали
Ножица лифтови Haulotte Compact10
Ножица лифтови
Haulotte Compact10
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2007

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

5301 KR Zaltbommel Холандија
Детали
Ножица лифтови Haulotte Compact10
Ножица лифтови
Haulotte Compact10
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2007

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

5301 KR Zaltbommel Холандија
Детали
Ножица лифтови Haulotte COMPACT12RTE
Ножица лифтови
Haulotte COMPACT12RTE
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2009

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Ножица лифтови HAULOTTE H1150
Ножица лифтови
HAULOTTE H1150
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2000

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

6.900 EUR

08480 L Ametlla del Valles - Barcelona Шпанија
Детали
Ножица лифтови HAULOTTE H12 SX
Ножица лифтови
HAULOTTE H12 SX
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2006

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

8790 Waregem Белгија
Детали
Ножица лифтови HAULOTTE H16TPX
Ножица лифтови
HAULOTTE H16TPX
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2007

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

25.000 EUR

3981 AK Bunnik Холандија
Детали
Телескоска стрела Haulotte H28TJ+
Телескоска стрела
Haulotte H28TJ+
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2009

Работна висина (макс)

2.750 mm

Цена

32.900 EUR

4663 Laakirchen Аустрија
Детали
Зглобна стрела Haulotte HA 12 CJ
Зглобна стрела
Haulotte HA 12 CJ
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2013

Работна висина (макс)

1.170 mm

Цена

26.700 EUR

4663 Laakirchen Аустрија
Детали
Зглобна стрела Haulotte HA 12 PX
Зглобна стрела
Haulotte HA 12 PX
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2006

Работна висина (макс)

1.230 mm

Цена

13.900 EUR

08480 VILANOVA DEL VALLÈS (Barcelona) Шпанија
Детали
Зглобна стрела Haulotte HA 15 IP
Зглобна стрела
Haulotte HA 15 IP
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2017

Работна висина (макс)

1.487 mm

Цена

38.900 EUR

85757 Karlsfeld bei München Германија
Детали
Зглобна стрела Haulotte HA15IP
Зглобна стрела
Haulotte HA15IP
Тип на мотор

Електричен

ГНП (Година на производство)

2012

Работна висина (макс)

0 mm

Цена

На барање

28816 Stuhr Германија
Детали
Зглобна стрела Haulotte HA16PXNT
Зглобна стрела
Haulotte HA16PXNT
Тип на мотор

Дизел

ГНП (Година на производство)

2007

Работна висина (макс)

1.600 mm

Цена

18.450 EUR

59124 Escaudain Франција
Детали