Атачменти Stabau

121 Машини As of: 21.09.2018


Додатоци Stabau

Додатоци Stabau

Капацитет

2.550 kg

ГНП (Година на производство)

2012

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Позиционер за вилушки Stabau

Позиционер за вилушки Stabau

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

1999

Цена

1.200 EUR

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Ротатори 360° Stabau

Ротатори 360° Stabau

Капацитет

4.000 kg

ГНП (Година на производство)

2000

Цена

5.500 EUR

48619 Heek Германија
Детали
Вилушки Stabau 021343/2002 - Matr.S12KG15-S -

Вилушки Stabau 021343/2002 - Matr.S12KG15-S -

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

2002

Цена

На барање

43014 Medesano - PARMA Италија
Детали
Кран стрела Stabau 53-KRT250

Кран стрела Stabau 53-KRT250

Капацитет

20.500 kg

ГНП (Година на производство)

2000

Цена

9.500 EUR

22113 Hamburg Германија
Детали
Ротатори 360° Stabau 58-DE515 // Drehbereich 360 / Aufnahme 400 mm Seitenschieber

Ротатори 360° Stabau 58-DE515 // Drehbereich 360 / Aufnahme 400 mm Seitenschieber

Капацитет

1.500 kg

ГНП (Година на производство)

1999

Цена

2.100 EUR

40233 Düsseldorf Германија
Детали
Опрема за местење на вилушки со бочен помак Stabau 811-ZV-25

Опрема за местење на вилушки со бочен помак Stabau 811-ZV-25

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2007

Цена

700 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Шепа за апарати - Рака за местење Stabau Balle clamp

Шепа за апарати - Рака за местење Stabau Balle clamp

Капацитет

4.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1.900 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Нов
Опрема за местење на вилушки со бочен помак Stabau Carriage forkspositioner

Опрема за местење на вилушки со бочен помак Stabau Carriage forkspositioner

Капацитет

3.500 kg

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

950 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Позиционер за вилушки Stabau FEM II

Позиционер за вилушки Stabau FEM II

Капацитет

2.000 kg

ГНП (Година на производство)

2006

Цена

1.500 EUR

79346 Endingen Германија
Детали
Нов
Позиционер за вилушки Stabau Forkspositioner

Позиционер за вилушки Stabau Forkspositioner

Капацитет

5.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1.700 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Нов
Опрема за местење на вилушки со бочен помак Stabau Forkspositioner Stabau

Опрема за местење на вилушки со бочен помак Stabau Forkspositioner Stabau

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

3.300 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Вилушки Stabau HUBGABELZINKE 1170613

Вилушки Stabau HUBGABELZINKE 1170613

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2017

Цена

4.800 EUR

59856 Meschede Германија
Детали
Позиционер за вилушки Stabau kein Typenschild

Позиционер за вилушки Stabau kein Typenschild

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

2.300 EUR

84091 Attenhofen Германија
Детали
Додатоци Stabau Langguttraverse S14-LGT 40

Додатоци Stabau Langguttraverse S14-LGT 40

Капацитет

4.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

5.000 EUR

27383 Abbendorf Германија
Детали
Позиционер за вилушки Stabau misc

Позиционер за вилушки Stabau misc

Капацитет

4.500 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

2.250 EUR

8790 Waregem Белгија
Детали
Нов
Хидраулична телескопска вилушка Stabau RE4-30

Хидраулична телескопска вилушка Stabau RE4-30

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

1994

Цена

240 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Нов
Хидраулична телескопска вилушка Stabau Reachforks

Хидраулична телескопска вилушка Stabau Reachforks

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

240 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Позиционер за вилушки, воден со профил Stabau S 11 ZV 30/T 635

Позиционер за вилушки, воден со профил Stabau S 11 ZV 30/T 635

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

2.200 EUR

64319 Pfungstadt-Hahn Германија
Детали
Позиционер за вилушки Stabau S 11 ZVL 30

Позиционер за вилушки Stabau S 11 ZVL 30

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

2007

Цена

1.250 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Позиционер за вилушки, воден со профил Stabau S 11-ZV 20/TG 25

Позиционер за вилушки, воден со профил Stabau S 11-ZV 20/TG 25

Капацитет

2.000 kg

ГНП (Година на производство)

2007

Цена

2.750 EUR

85748 Garching-Hochbrück Германија
Детали