Атачменти Meyer

142 Машини As of: 23.09.2018


Шепа за бала тутун Meyer

Шепа за бала тутун Meyer

Капацитет

2.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

2.500 EUR

574 00 Thessaloniki Грција
Детали
Позиционер за вилушки Meyer

Позиционер за вилушки Meyer

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1.800 EUR

79346 Endingen Германија
Детали
Ротатори 360° Meyer

Ротатори 360° Meyer

Капацитет

4.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

3.000 EUR

3371 KJ Hardinxveld-Giessendam Холандија
Детали
Позиционер за вилушки Meyer

Позиционер за вилушки Meyer

Капацитет

1.600 kg

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

1.999 EUR

22399 Hamburg Германија
Детали
Шепа за апарати - Артикулирачка рака Meyer  3-0403K-4

Шепа за апарати - Артикулирачка рака Meyer 3-0403K-4

Капацитет

1.000 kg

ГНП (Година на производство)

2011

Цена

1.500 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Туркач/Влекач на товар Meyer 1-2502

Туркач/Влекач на товар Meyer 1-2502

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

1997

Цена

600 EUR

52068 Aachen Германија
Детали
Продолжетоци за товарот Meyer 1-3202N

Продолжетоци за товарот Meyer 1-3202N

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

4941 SC RAAMSDONKSVEER Холандија
Детали
Продолжетоци за товарот Meyer 1-3203

Продолжетоци за товарот Meyer 1-3203

Капацитет

1.500 kg

ГНП (Година на производство)

2005

Цена

На барање

5151 DK Drunen Холандија
Детали
Продолжетоци за товарот Meyer 1-3203

Продолжетоци за товарот Meyer 1-3203

Капацитет

1.800 kg

ГНП (Година на производство)

1989

Цена

На барање

5151 DK Drunen Холандија
Детали
Продолжетоци за товарот Meyer 1-3204N

Продолжетоци за товарот Meyer 1-3204N

Капацитет

1.800 kg

ГНП (Година на производство)

2006

Цена

1.150 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Шепа за бала Meyer 2303K

Шепа за бала Meyer 2303K

Капацитет

1.300 kg

ГНП (Година на производство)

2003

Цена

2.600 EUR

574 00 Thessaloniki Грција
Детали
Вилушки со шепа Meyer 3-0103K

Вилушки со шепа Meyer 3-0103K

Капацитет

1.600 kg

ГНП (Година на производство)

2005

Цена

На барање

34233 Fuldatal-Wilhelmshausen Германија
Детали
Позиционер за вилушки Meyer 3-0103K

Позиционер за вилушки Meyer 3-0103K

Капацитет

1.800 kg

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

1.050 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Позиционер за вилушки Meyer 3-0103K

Позиционер за вилушки Meyer 3-0103K

Капацитет

1.800 kg

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

1.050 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Вилушки со шепа Meyer 3-0104K

Вилушки со шепа Meyer 3-0104K

Капацитет

2.200 kg

ГНП (Година на производство)

2005

Цена

3.750 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Мулти-палетен ракувач 4/2 Meyer 3-0105A

Мулти-палетен ракувач 4/2 Meyer 3-0105A

Капацитет

2.000 kg

ГНП (Година на производство)

1993

Цена

349 EUR

72-001 Kołbaskowo Полска
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Meyer 3-0105B

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Meyer 3-0105B

Капацитет

2.200 kg

ГНП (Година на производство)

1993

Цена

950 EUR

38179 Groß Schwülper Германија
Детали
Позиционер за вилушки Meyer 3-0107 N

Позиционер за вилушки Meyer 3-0107 N

Капацитет

3.200 kg

ГНП (Година на производство)

2001

Цена

На барање

5151 DK Drunen Холандија
Детали
Вилушки со шепа Meyer 3-0109K

Вилушки со шепа Meyer 3-0109K

Капацитет

4.200 kg

ГНП (Година на производство)

2012

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Вилушки со шепа Meyer 3-0128G-EU

Вилушки со шепа Meyer 3-0128G-EU

Капацитет

3.500 kg

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

5.890 EUR

71083 Herrenberg Германија
Детали
Нов
Шепа за апарати - Рака за местење Meyer 3-0202

Шепа за апарати - Рака за местење Meyer 3-0202

Капацитет

1.260 kg

ГНП (Година на производство)

1993

Цена

720 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали