Атачменти Kaup

327 Машини As of: 20.09.2018


Двострани  шепи за вилушки Kaup

Двострани шепи за вилушки Kaup

Капацитет

1.500 kg

ГНП (Година на производство)

2006

Цена

4.500 EUR

28816 Stuhr Германија
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Kaup

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Kaup

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

500 EUR

31789 Hameln Германија
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Kaup

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Kaup

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

900 EUR

31789 Hameln Германија
Детали
Бочен помак Kaup

Бочен помак Kaup

Капацитет

2.000 kg

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

На барање

06526 Sangerhausen Германија
Детали
Позиционер за вилушки Kaup

Позиционер за вилушки Kaup

Капацитет

1.500 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1.250 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Позиционер за вилушки Kaup

Позиционер за вилушки Kaup

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

3.300 EUR

42-660 Kalety Полска
Детали
Мулти-палетен ракувач 4 Kaup

Мулти-палетен ракувач 4 Kaup

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

3.000 EUR

42-660 Kalety Полска
Детали
Ротирачка вилична шепа Kaup

Ротирачка вилична шепа Kaup

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1 EUR

7483 PA Haaksbergen Холандија
Детали
Позиционер за вилушки Kaup

Позиционер за вилушки Kaup

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2009

Цена

1.200 EUR

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Бочен помак, троен Kaup

Бочен помак, троен Kaup

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

04158 Leipzig Германија
Детали
* * * други машини * * * Kaup

* * * други машини * * * Kaup

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

90614 Ammerndorf Германија
Детали
Позиционер за вилушки Kaup

Позиционер за вилушки Kaup

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

1.000 EUR

60437 Kalbach / Frankfurt a. Main Германија
Детали
Позиционер за вилушки Kaup

Позиционер за вилушки Kaup

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1.900 EUR

49767 Twist Германија
Детали
Шепа за бала, 360* ротација Kaup  1.5T453G/180

Шепа за бала, 360* ротација Kaup 1.5T453G/180

Капацитет

1.250 kg

ГНП (Година на производство)

2016

Цена

17.150 EUR

33104 Paderborn Германија
Детали
Извлекувач на вилушки Kaup 1 T 140

Извлекувач на вилушки Kaup 1 T 140

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

1995

Цена

650 EUR

7547 SN Enschede Холандија
Детали
Опрема за местење на вилушки со бочен помак Kaup 1,5 T 160 BZ

Опрема за местење на вилушки со бочен помак Kaup 1,5 T 160 BZ

Капацитет

1.600 kg

ГНП (Година на производство)

2011

Цена

1.397 EUR

55-220 Jelcz Laskowice Полска
Детали
Позиционер за вилушки Kaup 1,5 T 401 A

Позиционер за вилушки Kaup 1,5 T 401 A

Капацитет

1.900 kg

ГНП (Година на производство)

1996

Цена

1.950 EUR

010 01 Zilina Словачка
Детали
Позиционер за вилушки Kaup 1,5 T 401 Z

Позиционер за вилушки Kaup 1,5 T 401 Z

Капацитет

2.300 kg

ГНП (Година на производство)

2011

Цена

950 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Позиционер за вилушки Kaup 1,5 T 411 Z

Позиционер за вилушки Kaup 1,5 T 411 Z

Капацитет

2.300 kg

ГНП (Година на производство)

1991

Цена

550 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Вилушки со шепа Kaup 1,5 T 411Z

Вилушки со шепа Kaup 1,5 T 411Z

Капацитет

2.200 kg

ГНП (Година на производство)

2001

Цена

2.000 EUR

03-683 Warszawa Полска
Детали
Опрема за местење на вилушки со бочен помак Kaup 1,5T 411Z

Опрема за местење на вилушки со бочен помак Kaup 1,5T 411Z

Капацитет

2.300 kg

ГНП (Година на производство)

2002

Цена

1.650 EUR

59-700 Boleslawiec Полска
Детали