Атачменти Durwen

142 Машини As of: 23.09.2018


Хидраулична корпа Durwen 2 Z 06 SCH VS

Хидраулична корпа Durwen 2 Z 06 SCH VS

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

1.500 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Хидраулична корпа Durwen 2 Z 06 SCH VS

Хидраулична корпа Durwen 2 Z 06 SCH VS

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

1.500 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Хидраулична корпа Durwen 2Z08SCH

Хидраулична корпа Durwen 2Z08SCH

Капацитет

1.600 kg

ГНП (Година на производство)

2000

Цена

На барање

47626 Kevelaer-Winnekendonk Германија
Детали
* * * други машини * * * Durwen 30TTD

* * * други машини * * * Durwen 30TTD

Капацитет

5.000 kg

ГНП (Година на производство)

2002

Цена

3.500 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Шепа за бала, 360* ротација Durwen 36 UZK 17C

Шепа за бала, 360* ротација Durwen 36 UZK 17C

Капацитет

3.600 kg

ГНП (Година на производство)

2009

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Шепа за бала, 360* ротација Durwen 36 UZK 17C

Шепа за бала, 360* ротација Durwen 36 UZK 17C

Капацитет

3.600 kg

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Вилушки со шепа Durwen 70UZ

Вилушки со шепа Durwen 70UZ

Капацитет

7.000 kg

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

8.817 EUR

8554 Bonau Швајцарија
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen Doppelpalettengabel DPK 2

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen Doppelpalettengabel DPK 2

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

1991

Цена

1.000 EUR

66740 Saarlouis Германија
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 16 C

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 16 C

Капацитет

1.600 kg

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

2.750 EUR

85748 Garching-Hochbrück Германија
Детали
Мулти-палетни ракувачи, 2/1 тип на профил Durwen DPK 22 C

Мулти-палетни ракувачи, 2/1 тип на профил Durwen DPK 22 C

Капацитет

2.200 kg

ГНП (Година на производство)

2007

Цена

2.200 EUR

56427 Siershahn Германија
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 22 C

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 22 C

Капацитет

2.200 kg

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

1.200 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Мулти-палетен ракувач 4/2 Durwen DPK 22C

Мулти-палетен ракувач 4/2 Durwen DPK 22C

Капацитет

2.200 kg

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

600 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 25 B

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 25 B

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2004

Цена

990 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 B

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 B

Капацитет

2.600 kg

ГНП (Година на производство)

2001

Цена

1.500 EUR

13053 Berlin Германија
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 C

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 C

Капацитет

2.600 kg

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

3.950 EUR

85748 Garching-Hochbrück Германија
Детали
Нов
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 C

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 C

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2007

Цена

1.950 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 C

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 C

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2009

Цена

2.650 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Нов
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 C

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 C

Капацитет

2.600 kg

ГНП (Година на производство)

2011

Цена

1.950 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 CS

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 CS

Капацитет

2.600 kg

ГНП (Година на производство)

2009

Цена

1.250 EUR

49393 Lohne Германија
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 CS

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30 CS

Капацитет

2.600 kg

ГНП (Година на производство)

2009

Цена

1.250 EUR

49393 Lohne Германија
Детали
Нов
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30C

Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Durwen DPK 30C

Капацитет

2.600 kg

ГНП (Година на производство)

2011

Цена

2.250 EUR

28197 Bremen Германија
Детали