Атачменти Cascade

229 Машини As of: 20.07.2018


Шепа за бала Cascade
Шепа за бала
Cascade
Капацитет

3.500 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

3.500 EUR

574 00 Thessaloniki Грција
Детали
Бочен помак Cascade
Бочен помак
Cascade
Капацитет

5.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

432 EUR

9536 Schwarzenbach SG Швајцарија
Детали
Бочен помак Cascade
Бочен помак
Cascade
Капацитет

5.000 kg

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

1.038 EUR

9536 Schwarzenbach SG Швајцарија
Детали
Шепа за пристаниште Cascade
Шепа за пристаниште
Cascade
Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1.200 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали
Позиционер за вилушки Cascade
Позиционер за вилушки
Cascade
Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

2008

Цена

3.500 EUR

48619 Heek Германија
Детали
Позиционер за вилушки Cascade
Позиционер за вилушки
Cascade
Капацитет

3.500 kg

ГНП (Година на производство)

2000

Цена

3.992 EUR

LL28 5AA Conwy Велика Британија
Детали
Шепа за бала, 360* ротација Cascade
Шепа за бала, 360* ротација
Cascade
Капацитет

4.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

3.500 EUR

42-660 Kalety Полска
Детали
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил Cascade
Повеќепалетен држач 2/1 тип на профил
Cascade
Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

2.950 EUR

33104 Paderborn Германија
Детали
Позиционер за вилушки, 360° ротирачки Cascade .
Позиционер за вилушки, 360° ротирачки
Cascade .
Капацитет

4.500 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Шепа за ролни, на вртење Cascade 0
Шепа за ролни, на вртење
Cascade 0
Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

SK-900 46 Most pri Bratislave Словачка
Детали
Шепа за ролни, на вртење Cascade 0
Шепа за ролни, на вртење
Cascade 0
Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

SK-900 46 Most pri Bratislave Словачка
Детали
Позиционер за вилушки Cascade 100-FPS-B839-6
Позиционер за вилушки
Cascade 100-FPS-B839-6
Капацитет

4.500 kg

ГНП (Година на производство)

2004

Цена

2.000 EUR

52249 Eschweiler Германија
Детали
Нов
Позиционер за вилушки Cascade 100F-FPB-N617
Позиционер за вилушки
Cascade 100F-FPB-N617
Капацитет

4.600 kg

ГНП (Година на производство)

2000

Цена

725 EUR

6657 KD Boven-Leeuwen Холандија
Детали
Опрема за местење на вилушки со бочен помак Cascade 100F-FPS-693
Опрема за местење на вилушки со бочен помак
Cascade 100F-FPS-693
Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

1999

Цена

1.150 EUR

38179 Groß Schwülper Германија
Детали
Позиционер за вилушки Cascade 100F-FPS-693
Позиционер за вилушки
Cascade 100F-FPS-693
Капацитет

4.536 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

1.300 EUR

8200 Schaffhausen Швајцарија
Детали
Опрема за местење на вилушки со бочен помак Cascade 100F-FPS-B617
Опрема за местење на вилушки со бочен помак
Cascade 100F-FPS-B617
Капацитет

4.600 kg

ГНП (Година на производство)

2004

Цена

1.750 EUR

66740 Saarlouis Германија
Детали
Paper roll clamps, 360° rotating Cascade 100F-RC-60XC
Paper roll clamps, 360° rotating
Cascade 100F-RC-60XC
Капацитет

4.500 kg

ГНП (Година на производство)

1995

Цена

3.900 EUR

48619 Heek Германија
Детали
Paper roll clamps, 360° rotating Cascade 100F-RDP-C501
Paper roll clamps, 360° rotating
Cascade 100F-RDP-C501
Капацитет

5.000 kg

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

3.950 EUR

86316 Friedberg-Derching Германија
Детали
Бочен помак Cascade 100F81970RO
Бочен помак
Cascade 100F81970RO
Капацитет

5.000 kg

ГНП (Година на производство)

2008

Цена

875 EUR

8790 Waregem Белгија
Детали
Бочен помак Cascade 100FB-SE-B432
Бочен помак
Cascade 100FB-SE-B432
Капацитет

5.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

550 EUR

92224 Amberg Германија
Детали
Позиционер за вилушки Cascade 100W-FPS-39
Позиционер за вилушки
Cascade 100W-FPS-39
Капацитет

4.500 kg

ГНП (Година на производство)

2012

Цена

1.300 EUR

94501 Aidenbach Германија
Детали