Атачменти Bolzoni

75 Машини As of: 20.09.2018


Мулти-палетен ракувач 4/2 Bolzoni

Мулти-палетен ракувач 4/2 Bolzoni

Капацитет

3.500 kg

ГНП (Година на производство)

2008

Цена

400 EUR

62-420 Strzałkowo Полска
Детали
Хидраулична телескопска вилушка Bolzoni

Хидраулична телескопска вилушка Bolzoni

Капацитет

1.800 kg

ГНП (Година на производство)

2005

Цена

На барање

48180 Loiu - Vizcaya Шпанија
Детали
Шепа за бала Bolzoni .

Шепа за бала Bolzoni .

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

28816 Stuhr bei Bremen Германија
Детали
Мулти-палетни ракувачи, 2/1 Bolzoni 02D014567

Мулти-палетни ракувачи, 2/1 Bolzoni 02D014567

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

5151 DK Drunen Холандија
Детали
Нов
Позиционер за вилушки Bolzoni 06A

Позиционер за вилушки Bolzoni 06A

Капацитет

2.200 kg

ГНП (Година на производство)

2012

Цена

1.250 EUR

4255 HW Nieuwendijk Холандија
Детали
Вилушки Bolzoni 1000x100x40 2A

Вилушки Bolzoni 1000x100x40 2A

Капацитет

5.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

149 EUR

87-100 Toruń Полска
Детали
Вилушки Bolzoni 1000x80x40 2A

Вилушки Bolzoni 1000x80x40 2A

Капацитет

4.000 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

143 EUR

87-100 Toruń Полска
Детали
Мулти-палетен ракувач 3/2/1 Bolzoni 6 STAFFE- Matr. 01D5603

Мулти-палетен ракувач 3/2/1 Bolzoni 6 STAFFE- Matr. 01D5603

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

0

Цена

На барање

43014 Medesano - PARMA Италија
Детали
Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni AR 37RH -15E

Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni AR 37RH -15E

Капацитет

3.800 kg

ГНП (Година на производство)

2009

Цена

5.000 EUR

03-683 Warszawa Полска
Детали
Paper roll clamps, 360° rotating Bolzoni AR-22RJO-13

Paper roll clamps, 360° rotating Bolzoni AR-22RJO-13

Капацитет

2.200 kg

ГНП (Година на производство)

2015

Цена

На барање

96349 Steinwiesen-Neufang Германија
Детали
Шепа за ролни, на вртење Bolzoni AR-30RJ-13

Шепа за ролни, на вртење Bolzoni AR-30RJ-13

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

2011

Цена

3.450 EUR

09120 Chemnitz Германија
Детали
Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni AR-40RH-16

Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni AR-40RH-16

Капацитет

4.000 kg

ГНП (Година на производство)

2010

Цена

7.500 EUR

28307 Bremen Германија
Детали
Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni AR-40RT-23

Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni AR-40RT-23

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

2009

Цена

6.289 EUR

731 36 Köping Шведска
Детали
Двострани шепи за вилушки со ротација 360* Bolzoni AR25 RJ – 13

Двострани шепи за вилушки со ротација 360* Bolzoni AR25 RJ – 13

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

6.900 EUR

88456 Winterstettendorf Германија
Детали
Двострани шепи за вилушки со ротација 360* Bolzoni AR25 RJ – 13

Двострани шепи за вилушки со ротација 360* Bolzoni AR25 RJ – 13

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

6.900 EUR

88456 Winterstettendorf Германија
Детали
Двострани шепи за вилушки со ротација 360* Bolzoni AR25 RJ – 13

Двострани шепи за вилушки со ротација 360* Bolzoni AR25 RJ – 13

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

6.900 EUR

88456 Winterstettendorf Германија
Детали
Двострани шепи за вилушки со ротација 360* Bolzoni AR25 RJ – 13

Двострани шепи за вилушки со ротација 360* Bolzoni AR25 RJ – 13

Капацитет

2.500 kg

ГНП (Година на производство)

2013

Цена

6.900 EUR

88456 Winterstettendorf Германија
Детали
Шепа за атачменти Bolzoni BOLZONI AURAMO AR-45RJ-16F

Шепа за атачменти Bolzoni BOLZONI AURAMO AR-45RJ-16F

Капацитет

2.000 kg

ГНП (Година на производство)

2014

Цена

3.500 EUR

02-677 Warszawa Полска
Детали
Paper roll clamps, 360° rotating Bolzoni CTXAR-30J-12-G3 Papierrollenklammer Kippklammer

Paper roll clamps, 360° rotating Bolzoni CTXAR-30J-12-G3 Papierrollenklammer Kippklammer

Капацитет

3.000 kg

ГНП (Година на производство)

2009

Цена

8.900 EUR

40233 Düsseldorf Германија
Детали
Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni CTXAR-40RJ-13G3

Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni CTXAR-40RJ-13G3

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

2012

Цена

1 EUR

74172 Neckarsulm Германија
Детали
Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni CTXRA-700NJF0-G3

Paper roll clamps, 180° rotating Bolzoni CTXRA-700NJF0-G3

Капацитет

0 kg

ГНП (Година на производство)

2012

Цена

1 EUR

74172 Neckarsulm Германија
Детали