Резултати: 8 Дилер


 

Компанија

Поштенски код

Град

Категорија

Сервис за

Stenborgs Truckar AB

176 02

Järfälla

Вилушкари

Mitsubishi, JCB, Silverstone, NYK, CAT Lift Trucks, A.T.I.B., Combilift, e-l-m, Aisle Master

Göteborgs Truckservice GTS AB

418 34

Göteborg

Вилушкари, Атачменти

Sany, Doosan, Crown

Truckservice i Alingsås

441 95

Alingsås

Вилушкари

52141

Falköping

Ekmans Maskin AB

581 10

Linköping

Вилушкари

Користени вилушкари, магацинска опрема , телескопски носачи и пристапни платформи, A.T.I.B.

Nordisk Truck-Trans AB

601 04

Norrköping

Вилушкари, Пристапни платформи, Машини за чистење, Атачменти

Hyster, Mitsubishi, Nichiyu, Logitrans, Caterpillar, Combilift

System Truckar AB

692 33

Kumla

Вилушкари

Користени вилушкари, магацинска опрема , телескопски носачи и пристапни платформи

Trucksäljarn MH AB

731 36

Köping

Вилушкари, Атачменти