Резултати: 10 Дилер


 

Компанија

Поштенски код

Град

Категорија

Сервис за

MaS technik s.r.o.

010 01

Zilina

Вилушкари, Атачменти

Clark, Hyster, Yale, HC (Hangcha), A.T.I.B., Balkancar, Desta, Caterpillar, Bobcat, Nissan

Emil Huna - ELHYD

018 41

Dubnica nad Vahom

Вилушкари

040 01

Košice

Вилушкари

Miroslav Polakovič - MARTINA

901 01

Malacky

Вилушкари

Caterpillar, Cesab, Linde, Kalmar

AKU servis, spol. s r.o.

906 13

Brezová pod Bradlom

Forklift, s.r.o.

960 01

Zvolen

Вилушкари, Атачменти

Hyster, Yale, Desta, Jungheinrich, Komatsu, Linde, Користени вилушкари, магацинска опрема , телескопски носачи и пристапни платформи

HYSTER Slovakia s.r.o

96001

Zvolen

Вилушкари

LIFTTEC, s.r.o.

SK-010 01

Žilina

Пристапни платформи

Genie, JLG, Manitou, Haulotte, Iteco

LOG systems s.r.o.

SK-900 46

Most pri Bratislave

SK-949 01

Nitra