Резултати: 9 Дилер


 

Компанија

Поштенски код

Град

Категорија

Сервис за

Rocla Danmark A/S

6000

Kolding

Вилушкари, Машини за чистење, Атачменти

CAT Lift Trucks, Mitsubishi, Rocla, Palfinger, Користени вилушкари, магацинска опрема , телескопски носачи и пристапни платформи

Trucklageret ApS

6800

Varde

Вилушкари, Пристапни платформи, Машини за чистење, Атачменти

Користени вилушкари, магацинска опрема , телескопски носачи и пристапни платформи

Team Truck

6800

Varde

Вилушкари, Атачменти

Mitsubishi, Користени вилушкари, магацинска опрема , телескопски носачи и пристапни платформи

Tornvig Christensen Maskiner A/S

7400

Herning

Вилушкари, Пристапни платформи, Машини за чистење

Scantruck A/S

7800

Skive

Вилушкари

Manitou, Komatsu

N.C. Nielsen A/S

7860

Balling

Вилушкари, Атачменти

Linde, Combilift, Terberg, Meclift, SMV, Користени вилушкари, магацинска опрема , телескопски носачи и пристапни платформи

LB Truck Service ApS

7884

Fur

Вилушкари

BT, Combilift, Doosan, Tailift, Fantuzzi, All

UnikTruck A/S

8300

Odder

Вилушкари

Jumbo - Bulmor, Kalmar, Користени вилушкари, магацинска опрема , телескопски носачи и пристапни платформи

Merchant Sumborg A/S

8800

Viborg