Членска карта на произведителот

Многу веќе познати брендови на вилушкари, магацинска опрема, додатоци, опрема за чистење и индустрија за платформи се придружија на Forklift и имаат бенефиции од ексклузивните и уникатни карактеристики: Допир до вашата таргет група- купувачи и дилери- да купите и продадете со вашите најнови вести! Објавете повеќејазични вести за вашата компанија на светска група/јавност од над 1.5 милиони посетители.Покажете го целиот ваш асортиман на листата на производители на Forklift со модул на производи во PDFs и видеа. Модулите на продукти можат да бидат вклучени/прикажани на веб страните на вашите одобрени дилери, дозволувајќи ви претставување на секој производ во корпорацискиот дизајн од вашата компанија. Објавете листа на дилери и поддржете ја вашата одобрена мрежа на дилери! Крајните корисници можат да стапат во директен контакт со вас кога претражуваат и бараат нови машини.Добијте релевантни прашалници од вашите потенцијални купувачи со Forklift Придружете ни се сега за да ја промовирате вашата компанија и да креирате свесност за брендот на светскиот лидер на пазарот и да ги искористите нашите софистицирани, рентабилни и професионални решенија!конфигураторот.За бесплатна без обврски консултација, Ве молиме контактирајте еден од нашите Членови на Тимот.