E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.
Importateur

E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V.

Buys Ballotstraat 5 | 6603 BW Wijchen | Pays-Bas | http://www.evangent.nl


Historique / Information de la société.

E. van Gent heftruck-Verhuur BV is importeur van het Italiaanse merk Raniero voor Nederland en België. Raniero is gespecialiseerd in de productie van zwaar elektrische heftrucks en LPG- en diesel heftrucks met speciale maten en in speciale uitvoeringen.
Inleiding

E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V., met haar hoofdvestiging in Wijchen, is sinds 2006 exclusief importeur van het Italiaanse merk Raniero. Op dit moment produceert Raniero heftrucks met een capaciteit tot maar liefst 40 ton. M.b.t. elektrische heftrucks produceert men momenteel tot een capaciteit van 25.000 kg! Voor zowel koop als huur bent bij E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V. aan het juiste adres!

E. van Gent Heftruck-Verhuur B.V. heeft met name in het specialistisch intern transportmaterieel onderscheidend vermogen. Wij zijn sterk vertegenwoordigd in het zwaar elektrische segment! Op dit moment maken elektrische heftrucks met een capaciteit tot 25.000 kg deel uit van onze vloot.

Met name de combinatie van zware elektrische heftrucks in combinatie met een grote varieteit aan voorzetapparatuur stelt ons in staat om in een zeer kort tijdsbestek voor elke klus de juiste machine samen te stellen.

Machines d'occasion

Zoek een heftruck

Vind een elektrische, LPG- of dieselheftruck in ons aanbod van zowel nieuwe als gebruikte Raniero-heftrucks.

Nouvelles machines

De Italiaanse fabrikant Lampocar Srl produceert al meer dan 40 jaar Raniero heftrucks met een capaciteit tot maar liefst 40 ton. Met betrekking tot elektrische heftrucks produceert Raniero momenteel heftrucks met een capaciteit tot en met 25.000 kg.

Location

U kunt bij E. van Gent Heftruck-Verhuur BV zowel terecht voor het aanschaffen alsmede het huren van een zwaar elektrische heftruck. Momenteel beschikken wij over ongeveer 60 zwaar elektrische en specialistische heftrucks binnen onze huurvloot. Voor zowel het huren van een heftruck voor één dag als voor een langere periode bent u bij ons aan het juiste adres!

Voorbeelden van heftrucks welke momenteel deel uitmaken van onze vloot zijn de volgende:

Diverse heftrucks met grote hefhoogtes
Diverse heftrucks in containeruitvoering
10.000 kg elektrische heftruck met een hefhoogte van 8800 mm (quadromast)
LPG heftrucks met specifieke eigenschappen (exceptionele lengte en breedte)

Service

Naast de verhuur verzorgen wij ook het onderhoud van onze huurvloot. Onze vakbekwame monteurs, die zijn opgeleid op de fabriek in Italie, verlenen service door het gehele land, zeven dagen per week en 24 uur per dag. Daarnaast is het mogelijk dat u onze service inroept voor het onderhoud aan uw eigen intern transportmaterieel.

Uiteraard is hierbij de beschikbaarheid van onderdelen een belangrijk item. De ingehuurde en aangeschafte heftrucks worden in de meeste gevallen op locaties ingezet waarbij stilstand van de machine geminimaliseerd dient te worden. In ons onderdelenmagazijn in Wijchen hebben wij de meest kritische onderdelen op voorraad. Mocht een onderdeel niet voorradig zijn, dan zijn wij in staat om binnen 24 uur het onderdeel over te laten komen uit Italie.

Mocht het (service)onderhoud een langere periode benodigen dan was ingeschat, dan hebben wij te allen tijde een gelijkaardige heftruck in de huurvloot tot onze beschikking, waarmee wij de periode van onderhoud en of (schade)reparatie kunnen overbruggen en u met uw werkzaamheden kan doorgaan.

Les zones de ventes

Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Almere, Groningen, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Enschede, Haarlem, Arnhem, Zaanstad, Amersfoort, Haarlemmermeer, ’s-Hertogenbosch, Zoetermeer, Dordrecht, Maastricht, Leiden, Zwolle, Emmen, Ede, Westland, Deventer, Delft, Sittard-Geleen, Alkmaar, Leeuwarden, Venlo, Heerlen, Helmond, Hilversum, Hengelo, Amstelveen, Purmerend, Roosendaal, Oss, Schiedam, Spijkenisse, Lelystad, Leidschendam-Voorburg, Almelo, Alphen aan den Rijn, Gouda, Vlaardingen, Hoorn, Velsen, Bergen op Zoom, Assen, Capelle aan den IJssel, Veenendaal, Nieuwegein, Katwijk, Zeist, Hardenberg, Den Helder, Doetinchem, Terneuzen, Smallingerland, Hoogeveen, Roermond, Oosterhout, Barneveld, Heerhugowaard, Nordholland, Südholland, Utrecht, Nordbrabant, Flevoland, Groningen, Gelderland, Overijssel, Limburg, Drenthe, Friesland, Zeeland, Antwerpen, Gent, Charleroi, Lüttich, Brüssel, Brügge, Schaerbeek, Namur, Anderlecht, Löwen, Mons, Molenbeek-Saint-Jean, Mechelen,Ixelles, Aalst, La Louvière, Uccle, Kortrijk, Hasselt, Sint-Niklaas, Ostende, Tournai, Genk, Seraing, Roeselare, Verviers, Mouscron, Woluwe-Saint-Lambert, Forest, Beveren, Saint-Gilles, Jette, Dendermonde, Etterbeek, Beringen, Turnhout, Dilbeek, Heist-op-den-Berg, Woluwe-Saint-Pierre, Sint-Truiden, Lokeren, Vilvoorde, Herstal, Braine-l'Alleud, Brasschaat, Maasmechelen, Ninove, Waregem, Châtelet, Geel, Halle, Ypern, Grimbergen, Knokke-Heist, Evere, Lier, Schoten, Mol, Wavre, Binche, Menen, Evergem, Lommel, Tienen, Geraardsbergen, Heusden-Zolder, Sint-Pieters-Leeuw, Wevelgem, Ottignies-Louvain-la-Neuve, Bilzen, Houthalen-Helchteren, Ostflandern, Hennegau, Westflandern, Namur, Flämisch-Brabant, Limburg, Wallonisch-Brabant,

Nouvelles actuelles Raniero

Nom Nous contacter Pays  
Nom CP Ville Pays
E. van Gent Heftruckverhuur B.V. 6603 BW Wijchen Pays-Bas
Machines d'occasion: 18 Machines