Truckservice i Alingsås bronze
Myynti- ja palveluyritys

Truckservice i Alingsås

Member since: 2017

Ljurhallavägen 70 | 441 95 Alingsås | Ruotsi | www.truckservicealingsas.com/


Edustus (Myynti tai huolto)

käytetty

Yritys info

Bor du eller arbetar i Alingsås med omnejd, och är i behov av truckar, så ska du anlita truckserviceföretaget Mats Eriksson. Vi har specialiserat oss på att hyra ut truckar till företag eller privatpersoner, som är i behov av sådana. Om du inte har möjlighet att hämta din truck eller dina truckar hos Mats Eriksson, så kan vi leverera dem till dig. Det är nämligen viktigt för oss, att ha en bra relation till våra kunder. Vi försöker alltid att leverera truckar i toppenskick och våra truckar genomgår alltid service och reparation, när behov föreligger.

Vi har bred kunskap om truckar och vi försöker att emellanåt lära oss nya saker inom området, för att du som kund ska kunna förlita dig på vår kompetens.

Under uthyrningstiden kanske det händer att du får några svårigheter gällande de truckar, som du har hyrt eller att du har någon annan fundering eller något spörsmål. För oss på truckserviceföretaget Mats Eriksson är det en självklarhet att alltid stå till tjänst och att i förekommande fall komma ut till dig som kund i sådana lägen.

Om du har frågor om truckservice, så är du hjärtligt välkommen att antingen besöka oss eller att ringa oss. Vi nås antingen på

Trukki: 0 Koneet

Liitteet: 0 Koneet

Henkilönostimet: 0 Koneet

Siivouskoneet: 0 Koneet

Akut: 0 Koneet

Latauslaite: 0 Koneet